Ξανά στην παραγωγή γνήσια ανταλλακτικά Toyota Supra

Χαράς ευαγγέλια για τους ιδιοκτήτες Toyota Supra! Οι Ιάπωνες ανακοίνωσαν ότι θα διευρύνουν τη λίστα ανταλλακτικών που ξανά βγαίνουν σε παραγωγή...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η έναρξη παραγωγής γνήσιων ανταλλακτικών των Toyota Supra τρίτης και τέταρτης γενιάς είναι κάτι που ήδη γνωρίζαμε. Πλέον όμως, η ιαπωνική φίρμα γνωστοποίησε την αναλυτική λίστα, η οποία είναι και αρκετά διευρυμένη συγκριτικά με τις πρώτες εκτιμήσεις. Πρόκειται για μία πρακτική των εταιρειών που αρχίζει να καθιερώνεται, αφού και ο όμιλος Stellantis την ακολουθεί για χάρη της θρυλικής Lancia Delta Integrale.

Διαβάστε επίσης: Η πιο ακραία, νέα Toyota Supra! (+video)

Ας επιστρέψουμε όμως στην Toyota και το τμήμα «GR Heritage Parts Project», το οποίο αναλαμβάνει τη συγκεκριμένη διαδικασία. Τα γνήσια ανταλλακτικά αφορούν δύο γενιές Toyota Supra, την A70 (1986-1993) και την A80 (1993-2002). Θα είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας από τις επίσημες αντιπροσωπείες σε Ευρώπη, Ιαπωνία και Βόρεια Αμερική, με την έναρξη παραγωγής να πραγματοποιείται την 1η Ιουλίου.

Για την Toyota Supra τρίτης γενιάς θα υπάρξουν αρκετά χρήσιμα μηχανικά μέρη, όπως για παράδειγμα το σετ συμπλέκτη, οι σωληνώσεις των φρένων, η μπροστινή ανάρτηση, ακόμα και το πάνελ ελέγχου του συστήματος κλιματισμού. Στην περίπτωση της νεότερης και ασφαλώς δημοφιλέστερης τέταρτης γενιάς, στη λίστα των διαθέσιμων γνήσιων ανταλλακτικών προστίθεται ο εμπρός προφυλακτήρας, αλλά και ο αισθητήρας λάμδα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν την αναλυτική λίστα ανταλλακτικών του κάθε μοντέλου στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος «GR Heritage Parts Project». Εκεί θα βρει κανείς και γνήσια ανταλλακτικά του Toyota 2000GT αφού, όπως σας είχαμε ενημερώσει, η ίδια πολιτική ακολουθείται και γι’ αυτό το μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.