Πωλείται σπάνια Lamborghini Miura SV

Η Lamborghini Miura SV είναι ένα από σπανιότερα αυτοκίνητα των Ιταλών. Συνολικά κατασκευάστηκε σε 147 αντίτυπα και θα δημοπρατηθεί στα τέλη του μήνα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Lamborghini Miura είναι γενικά ένα σπάνιο αυτοκίνητο. Η εικονιζόμενη, όμως, δεν είναι μία «απλή» Miura, αλλά η έκδοση SV (Spinto Veloce). Στο παρελθόν έχουμε δει περιπτώσεις που η τιμή του συγκεκριμένου μοντέλου σε αντίστοιχη κατάσταση ξεπέρασε ακόμα και τα δύο εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Όταν το Άργος ενέπνευσε τη Lamborghini (+video)

Η Lamborghini Miura παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης το 1966 και λίγο αργότερα, εν έτει 1971, ήρθε η κορυφαία SV. Το αυτοκίνητο που βλέπετε βγήκε από το εργοστάσιο τον Μάρτιο του 1972 και είναι ένα από τα 147 αντίτυπα που κυκλοφόρησαν. Μάλιστα, πρόκειται για την «slit-sump» φουρνιά, δηλαδή είναι ένα από τα μόλις 94 αυτοκίνητα που φέρουν ειδικό σύστημα λίπανσης του κιβωτίου ταχυτήτων.


Είναι βαμμένη στο χρώμα «Rosso Corsa» και φέρει τον αριθμό Chassis 5036. Το ιταλικό supercar έχει διανύσει συνολικά 51.523 χιλιόμετρα, ενώ το 2005 έγινε μία κοστοβόρα συντήρηση. Μεταξύ άλλων αντικαταστάθηκε το ρεζερβουάρ καυσίμου και αλλάχθηκαν οι εκκεντροφόροι. Συνολικά, οι επισκευές κόστισαν πάνω από 70.000 ευρώ.

Κάτω από το καπό της Lamborghini Miura SV βρίσκεται ένας θηριώδης V12 χωρητικότητας 4 λίτρων. Σε αυτή την έκδοση, η ιταλική φίρμα τοποθέτησε διαφορετικούς εκκεντροφόρους και μεγαλύτερα Weber καρμπυρατέρ. Έτσι, η ισχύς έφτασε στους 385 ίππους και η ροπή στα 400 Nm, με αποτέλεσμα η τελική ταχύτητα να εκτοξευθεί στα 290 χλμ./ώρα.

Η δημοπρασία θα γίνει σύντομα από τον οίκο «Silverstone Auctions» και στην επίσημη ιστοσελίδα μπορείτε να μάθετε κάθε λεπτομέρεια για το εν λόγω μοντέλο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.