Η Jeep ετοιμάζεται να φτιάξει το δικό της «βουνό»

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Detroit των Η.Π.Α. βρίσκεται προ των πυλών και η Jeep αναμένεται να έχει εντυπωσιακή εντός έδρας παρουσία την οποία θα βοηθήσει και ένα... τεχνητό βουνό.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Jeep βουνό NAIAS 2022

Το τεχνητό βουνό της Jeep στη φετινή North American International Auto Show (NAIAS) θα είναι μόνο μία από τις κατασκευές που θα έχει εκεί η αμερικάνικη εταιρεία, οι οποίες θα βοηθήσουν τους επισκέπτες να ανακαλύπτουν τις εκτός δρόμου δυνατότητες των υβριδικών της μοντέλων.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το 1500άρι υβριδικό Jeep με τους 130 ίππους

Ειδικότερα η Jeep θα ετοιμάσει μια διαδρομή όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να οδηγήσουν και να ανακαλύψουν τα μοντέλα της με το τεχνητό «βουνό» να φτάνει σε ύψος τα επτά μέτρα. Στην κορυφή του τα οχήματα θα φτάνουν μέσω διαδρομών κλίσης έως 45 μοιρών. Αυτή όμως δεν θα είναι και η μοναδική δοκιμασία, αφού θα υπάρχουν και μια σειρά ακόμα τεχνητών εμποδίων, όπως σκαλιά, εμπόδια που θα φέρνουν στα όρια τις διαδρομές των αναρτήσεων, αλλά και μια διαδρομή με πλευρική κλίση 30 μοιρών. Οι διαδρομές έχουν σχεδιαστεί ώστε το κοινό να μπορέσει να διαπιστώσει την κορυφαία ευελιξία, πρόσφυση και ασφάλεια που προσφέρουν τα μοντέλα της αμερικάνικης εταιρείας σε κάθε έδαφος. Η συνολική έκταση των κατασκευών θα ξεπεράσει τα τρία στρέμματα.

Συνολικά τις δοκιμασίες της Jeep αναμένεται να ανακαλύψουν περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες. Ιδιαίτερα σημαντικό για το κοινό της Αμερικής είναι ότι θα έχει την ευκαιρία να ολοκληρώσει τις ακραίες δοκιμασίες και με τα νέα plug-in υβριδικά Jeep.

Διαβάστε επίσης: Η μάρκα που αλλάζει όσα ξέραμε για τους υαλοκαθαριστήρες (+video)

Μαζί με το Wrangler 4xe διαθέσιμο θα είναι και το νέο Grand Cherokee 4xe, με τα δύο μοντέλα να έχουν τη δυνατότητα κίνησης 4×4 ακόμα και αμιγώς ηλεκτρικά. Η τεχνολογία 4xe αποτελεί την εγγύηση της Jeep ότι θα συνεχίσει να προσφέρει καινοτόμες λύσεις κίνησης σε όλους τους τροχούς και στη νέα εξηλεκτρισμένη εποχή του αυτοκινήτου.

Η NAIAS με έδρα την πόλη του Ντιτρόιτ αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Η πρώτη διοργανώθηκε το 1899, ένα μόλις χρόνο από την πρώτη έκθεση αυτοκινήτου στον κόσμο που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι το 1898. Στη NAIAS η Jeep αποκάλυψε το 1992 το Grand Cherokee. Ξεκινώντας από το εργοστάσιο της μάρκας στο Ντιτρότι, το πρώτο Grand Cherokee με το εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα, έκανε εμφατική είσοδο περνώντας μέσα από τη γυάλινη είσοδο της NAIAS. Η φετινή αμερικάνικη έκθεση θα διαρκέσει από τις 14 έως και τις 25 Σεπτεμβρίου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.