Η Jeep στηρίζει το 11ο XTERRA Greece Vouliagmeni 2024

Υποστηρίζοντας ενεργά τους δραστήριους ανθρώπους που λατρεύουν τη φύση, η Jeep είναι χρυσός χορηγός του 11ο XTERRA Greece Vouliagmeni 2024.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
11ο XTERRA Greece Vouliagmeni 2024 Jeep

Το XTERRA Greece Vouliagmeni αποτελεί τη μοναδική διοργάνωση Οff Road Τριάθλου που γίνεται στη χώρα μας και για φέτος έχει επιλεγεί ως ένας από τους εφτά αγώνες σε ολόκληρο τον κόσμο που συναποτελούν το World Cup.

Διαβάστε επίσης: Το αυτοκίνητο της χρονιάς για το 2023 τώρα και σε νέα έκδοση με…

Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι στις 26 και 28 Απριλίου στο ομορφότερο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας οι καλύτεροι αθλητές του κόσμου (κατηγορία Elite) θα βρίσκονται στην Ελλάδα, διεκδικώντας τίτλους, διακρίσεις και χρηματικά έπαθλα, ενώ δύο από αυτούς θα μετακινούνται με Jeep Avenger.


Πέραν όμως του αγώνα που απευθύνεται στους Elite αθλητές, ερασιτέχνες και αρχάριοι τριαθλητές βουνού όλων των επιπέδων θα απολαύσουν την ίδια πίστα, τις δυσκολίες και την περιπέτεια, βιώνοντας μια μοναδική εμπειρία και διεκδικώντας πρόκριση στους τελικούς του Τρεντίνο της Ιταλίας.

Διαβάστε επίσης: Έτσι θα είναι το νέο Jeep Wagoneer S των 600 ίππων (φωτογραφίες)

Ειδική αναφορά αξίζει και στο Παιδικό Τρίαθλο που απευθύνεται στους μικρούς φίλους του αθλήματος και θα λάβει χώρα σε μια ειδικά διαμορφωμένη και πλήρως ελεγχόμενη έκταση. Επιπλέον, πέραν της Full απόστασης Off Road TrIathlon, το XTERRA Greece Vouliagmeni προσφέρει ευκαιρία συμμετοχής και στους εξής αγώνες:

Σάββατο 27/4, Relay (σκυταλοδρομία ομάδας 2 ή 3 ατόμων) Full απόστασης Off Road TRIathlon
Σάββατο 27/4, Sprint απόσταση Off Road TRIathlon
Σάββατο 27/4, Relay (σκυταλοδρομία ομάδας 2 ή 3ων ατόμων) Sprint απόστασης Off Road TRIathlon
Σάββατο 27/4, Full απόσταση Aquathlon
Σάββατο 27/4, Sprint απόσταση Aquathlon
Κυριακή 28/4, Kids TRIathlon

Στηn πλαζ της Βουλιαγμένης θα στηθεί για μια ακόμα φορά το αθλητικό χωριό της διοργάνωσης ως επίκεντρο των αγώνων, με τα μοντέλα της Jeep να βρίσκονται εκεί σε περίοπτη θέση και να δίνουν την ευκαιρία στο κοινό να τα γνωρίσει από κοντά.

Όπως κάθε χρονιά το κολυμβητικό σκέλος του Τριάθλου θα ξεκινήσει από την πλαζ στον όρμο της Βουλιαγμένης, ενώ το ποδηλατικό σκέλος και το τρέξιμο θα πραγματοποιηθούν στις πλαγιές του νότιου Υμηττού. Το Παιδικό Τρίαθλο θα λάβει χώρα εξ ολοκλήρου εντός της οργανωμένης πλαζ.

Η πρόσκληση είναι ανοικτή σε αθλητές όλων των επιπέδων και ηλικιών, στις οικογένειες και τους συνοδούς τους και βέβαια σε όλους εκείνους που θέλουν να απολαύσουν από κοντά το μοναδικό θέαμα και την γκάμα της Jeep.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.