Η καλύτερη χρονιά της Rolls-Royce ήταν το 2022

Πωλήσεις ρεκόρ ανακοίνωσε η Rolls-Royce για το 2022, με την βρετανική εταιρεία να παρουσιάζει τα καλύτερα αποτελέσματα στην 118χρονη ιστορία της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Πωλήσεις ρεκόρ Rolls-Royce 2022

Εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία των πωλήσεων που ανακοίνωσε η Rolls-Royce για τη χρονιά που μας πέρασε, δεδομένου του κοινού που απευθύνεται η βρετανική εταιρεία αλλά και της περιορισμένης συνολικά παραγωγής.

Διαβάστε επίσης- Cristiano Ronaldo: Το απίστευτο χριστουγεννιάτικο δώρο από την σύντροφό του (+video)

Συγκεκριμένα οι Βρετανοί αύξησαν τις πωλήσεις τους κατά 8% τη χρονιά που μας πέρασε σε σχέση με το 2021 με την συνολική παραγωγή τους να φτάνει στα 6.021 αυτοκίνητα. Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Rolls-Royce που οι πωλήσεις των μοντέλων της ξεπερνούν το ορόσημο των 6.000 μονάδων σε ένα έτος.


Υψηλότερες από ποτέ ήταν και οι ειδικές παραγγελίες των πελατών της βρετανικής εταιρείας, με την Rolls-Royce να προσφέρει “άπειρες” δυνατότητες εξατομίκευσης στους ενδιαφερόμενους και να αναφέρει ότι κατά μέσο όρο η τιμή ενός Bespoke μοντέλου της ήταν περίπου 500.000 ευρώ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Torsten Muller-Otvos

Το 2022 οι πωλήσεις της Rols-Royce κατέγραψαν αύξηση σε όλες τις κύριες αγορές που δραστηριοποιούνται οι Βρετανοί, σε Μέση ανατολή, Ασία, Ευρώπη και Η.Π.Α. Η Μέση Ανατολή είναι και η περιοχή που ηγήθηκε στις πωλήσεις των Bespoke μοντέλων, ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες σημειώθηκαν και οι υψηλότερες πωλήσεις της εταιρείας συνολικά.

Διαβάστε επίσης – Πρόεδρος BMW: Επόμενη τάση θα είναι το υδρογόνο

Οι Βρετανοί παρουσιάζονται ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και με τις παραγγελίες για την Spectre, το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο στην ιστορία της εταιρείας, που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, με τα πρώτα μοντέλα να παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους προς το τέλος του 2023.

“Πετύχαμε γιατί ακούμε και διαρκώς εξελίσσουμε τα προϊόντα μας σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τα γούστα των πελατών μας, αναζωογονώντας συνειδητά την μάρκα μας και κρατώντας παράλληλα την αποκλειστικότητα και την σπανιότητά μας”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Torsten Muller-Otvos.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.