Πρόεδρος BMW: Η επόμενη τάση θα είναι το υδρογόνο

"Σύντομα θα υπάρξουν χώρες που θα πρέπει να οδηγείτε χωρίς εκπομπές ρύπων, αλλά δεν θα υπάρχει πρόσβαση σε δημόσια φόρτιση". Το αφεντικό της BMW βλέπει το μέλλον... υδρογονοκίνητο!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
υδρογόνο

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η βαυαρική εταιρεία γνωστοποίησε ότι ξεκινά την παραγωγή κυψελών καυσίμου για μοντέλα υδρογόνου. Αυτή τη φορά, υψηλόβαθμο στέλεχος της BMW επανέρχεται τονίζοντας ότι είναι νέα τάση στον χώρο της αυτοκίνησης είναι το υδρογόνο.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Bloomberg, ο Oliver Zipse, πρόεδρος της BMW AG, διατύπωσε ξεκάθαρα την άποψή του. “Μετά την ηλεκτροκίνηση, η οποία βρίσκεται σε πλήρη άνθιση αυτό το διάστημα, η επόμενη τάση θα είναι το υδρογόνο. Θα υπάρξουν σύντομα αγορές όπου θα πρέπει να οδηγείτε χωρίς να εκπέμπετε ρύπους, αλλά δεν θα έχετε πρόσβαση σε δημόσια υποδομή φόρτισης. Οπότε η λύση θα έρθει με το υδρογόνο”.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η χρήση κυψελών καυσίμου θα μπορούσε να συμβάλλει στη μείωση των αναγκών για λίθιο και κοβάλτιο. Επίσης, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι κυψέλες καυσίμου χρησιμοποιούν αλουμίνιο, χάλυβα και πλατίνα, υλικά που είναι όλα ανακυκλώσιμα. Εννοείται πως αναφέρθηκε και στα πρακτικά πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών με κυψέλες καυσίμου, όπως ο ανεφοδιασμός σε τρία έως τέσσερα λεπτά και οι μηδενικές εκπομπές ρύπων.


Τέλος, θετικό απέναντι στο υδρογόνο ήταν και υψηλόβαθμο στέλεχος της Rolls-Royce. “Μπαταρίες κυψελών καυσίμου: Γιατί όχι; Δεν θα το απέκλεια αυτό”, δήλωσε επίσης στο Bloomberg ο Torsten Müller- Ötvös, διευθύνων σύμβουλος της Rolls-Royce.

Πηγή: Bloomberg

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.