Θαυμάστε την κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη με το νέο της τετράτροχο καμάρι!

Η Μοτοδυναμική ΑΕΕ και η Porsche Hellas με χαρά και υπερηφάνεια υποδέχονται την Μαρία Σάκκαρη στην οικογένεια της Porsche.

Βρείτε μας στο

Η Μαρία Σάκκαρη κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, είναι η νέα brand ambassador για την Porsche στην Ελλάδα, καθώς στο πρόσωπο της αναγνωρίζονται η προσήλωση στους στόχους με σκληρή δουλειά, η συνέπεια και το ήθος μιας αθλήτριας παγκόσμιας κλάσης, που αποτελεί πρότυπο για τη νέα γενιά μας.

Η Μαρία Σάκκαρη τόνισε ότι αποτελεί προνόμιο η συνεργασία της με την Porsche Hellas, καθώς η Porsche είναι πάντοτε για την ίδια το dream car και είναι ευτυχής που θα συνδέσει το όνομα της με την Porsche. «Ευχαριστώ το team της Porsche Hellas που πίστεψε και έκανε πραγματικότητα αυτή τη συνεργασία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Porsche Hellas και η Μαρία, προγραμματίζουν από κοινού για το άμεσο μέλλον μια σειρά από πρωτοβουλίες και ενέργειες.

Η Porsche Hellas, εύχεται ολόψυχα στην πρέσβειρά της, πολλές επιτυχίες στην συνεχή της προσπάθεια για την κατάκτηση της κορυφής.

Όσον αφορά το αυτοκίνητο της Μαρίας, αυτό είναι Porsche Cayenne E-Hybrid Coupe και μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για αυτό εδώ! Εμείς να της ευχηθούμε κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο και καλές βόλτες με το νέο της τετράτροχο καμάρι!