Η Kosmocar-Skoda στο L’Etape Greece by Tour de France presented by Skoda

Η Kosmocar-Skoda έκανε αισθητή την παρουσία της στο L'Etape Greece by Tour de France presented by Skoda ως χορηγός αλλά και μέσω των επιτυχιών της ομάδας της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Kosmocar-Skoda L’ Etape Greece by Tour de France presented by Skoda 2024

Η Skoda για δεύτερη χρονιά ήταν ο ονομαστικός χορηγός του “L’ Etape Greece by Tour de France presented by Skoda”, σε μια διοργάνωση που στέφθηκε από επιτυχία, ενώ στις κορυφαίες θέσεις του αγώνα βρέθηκε και οι αθλητές της Skoda Cycling Team.

Διαβάστε επίσης – Skoda Days: Ετοιμοπαράδοτα μοντέλα με όφελος έως 1.500 ευρώ

Σε πανέμορφες διαδρομές γύρω από την Αρχαία Ολυμπία φιλοξενήθηκε το Σάββατο 6 Απριλίου, αυτός ο πολύ σημαντικός ποδηλατικός αγώνας με διπλάσια συμμετοχή των αθλητών σε σχέση με το 2023 οι οποίες έφτασαν σχεδόν τις 1.000 συμμετοχές.


Καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, το επίσημο αυτοκίνητο του “L’Étape Greece by Tour de France presented by Skoda”, το αμιγώς ηλεκτρικό Enyaq, ήταν ο πλοηγός των ποδηλατών στις διαδρομές “The Race” και “The Ride” των 128 και 76 χιλιομέτρων αντίστοιχα, ενώ έδωσε και την εκκίνηση των αγώνων με τον χαρακτηριστικό αλυτάρχη να βγαίνει από την οροφή του. Από τα highlights της διοργάνωσης ήταν η παρουσία στο stand της Škoda, του αυθεντικού Red Car του θρυλικού αγώνα Tour de France, Enyaq.

Διαβάστε επίσης- Skoda Epiq: Πρώτη γεύση από το αστικό crossover – Με 400 χλμ. αυτονομίας

Επιπλέον, τέσσερις κορυφαίοι Έλληνες ποδηλάτες και μέλη της ποδηλατκής ομάδας της Skoda, η Αργυρώ Μηλάκη, ο Περικλής Ηλίας, ο Μίλτος Γιαννούτσος και ο Ζήσης Σούλιος, εκπροσώπησαν τη μάρκα στον κορυφαίο ποδηλατικό αγώνα της χρονιάς τερματίζοντας στις κορυφαίες θέσεις.

Παράλληλα, στο stand της Skoda διεξήχθη και μία δράση κοινωνικής ευθύνης. Με κεντρικό μήνυμα “Μαζί κάνουμε κάθε χιλιόμετρο να μετράει για καλό σκοπό”, η Skoda προσκαλούσε το κοινό να ποδηλατίσει στην ειδική κατασκευή που υπήρχε στο stand και να ολοκληρώσει τα 128 χιλιόμετρα της μεγάλης διαδρομής “The Race”, έτσι ώστε να δωρίσει 20 ποδήλατα στα Παιδικά Χωριά SOS.

H συμμετοχή στη δράση αυτή ήταν πολύ δυναμική και πλήθος κόσμου από τους θεατές και τους επισκέπτες βοήθησαν στο να ολοκληρωθούν τα 128 χιλιόμετρα και να μπορέσει η Skoda να εκπληρώσει τον στόχο της.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.