Η Lamborghini παρουσιάζει το πρώτο της off-road package (+video)

Παράξενοι καιροί θα πει κανείς, όμως σίγουρα πλέον δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα και πρέπει να τα περιμένουμε όλα. Όπως το να δούμε τη Lamborghini να παρουσιάζει off-road πακέτο για μοντέλο της.

Βρείτε μας στο

Οι καιροί του ρομαντισμού στην αυτοκίνηση έχουν περάσει ανεπιστρεπτί… Θα έλεγε κανείς πως το… πρώτο αίμα, χύθηκε όταν η Porsche παρουσίασε την Cayenne. Μπορεί οι περισσότεροι αν όχι όλοι, να εναντιώνονταν στην επιλογή της, όμως τελικά η τεράστια εμπορική επιτυχία του SUV της τη δικαίωσε και της έδωσε τη δυνατότητα να χαράξει μία νέα πορεία.

Ταυτόχρονα, αποτέλεσε και πηγή έμπνευσης για άλλες εταιρείες προκειμένου να πειραματιστούν σε κατηγορίες που ίσως μέχρι πριν λίγα χρόνια έμοιαζαν ουτοπικές για αυτές. Όπως για παράδειγμα έκανε η Lamborghini με την παρουσίαση της Urus, ενός supersport SUV. Και μπορεί η ιταλική μάρκα στο παρελθόν να είχε εκτός δρόμου αυτοκίνητο στην γκάμα της, αναφερόμαστε στην LM002 φυσικά, παρόλα αυτά, έγινε γνωστή και ποθητή λόγω των ονειρικών supercars της.

Έφτασε λοιπόν η ώρα που η Lamborghini μέσω video της (το οποίο μπορούμε να δούμε πιο κάτω) μας προβάλει το πακέτο εκτός δρόμου το οποίο συνοδεύει την Urus. Θυμίζουμε πως η τελευταία έχει κάτω από το καπό της έχει βενζινοκινητήρα V8 χωρητικότητας 4.0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 650 ίππους στις 6.000 σ.α.λ. και 850 Nm ροπής από τις 2.250 έως τις 4.500 σ.α.λ. Για το 0-100 χλμ./ώρα χρειάζεται 3,6 δευτερόλεπτα και η τελική της ταχύτητα είναι στα 305 χλμ./ώρα.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr