Η Lancia Delta επιστρέφει αθόρυβα στους αγώνες… με οδηγό τον Loeb! (+video)

Ιστορική στιγμή! Η Lancia Delta επιστρέφει με τον Sebastian Leob πίσω από το τιμόνι της. Δείτε στιγμές από την προετοιμασία για το Πρωτάθλημα Rallycross...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Sebastian Loeb

Μία επιστροφή στα Rally με δύο πολύ “βαριά” ονόματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού! Lancia Delta και Sebastian Loeb ενώνουν τις δυνάμεις τους εν όψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Rallycross. Μοναδική λεπτομέρεια το γεγονός ότι το αυτοκίνητο θα είναι αθόρυβο.

Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, ο Loeb θα συμμετάσχει με την Lancia Delta EVO-E RX. To αμιγώς ηλεκτρικό αγωνιστικό βασίστηκε κατά την ανάπτυξή του στην “old school” Lancia Delta Integrale. Πίσω από αυτό το project βρίσκεται η εταιρεία GCK Motorsport, η οποία ιδρύθηκε το 2018 από τον 4 φορές πρωταθλητή Freeriding, Guerlain Chicherit. Μετέπειτα, ο ίδιος έγινε οδηγός Rally, Rallycross αλλά και κασκαντέρ.

Σε ότι αφορά την Delta EVO-E RX, η σχεδίασή της αλλά και η κατασκευή της έλαβε χώρα στο εργαστήριο της GCK Performance, στο Issoire της κεντρικής Γαλλίας. Να σημειώσουμε ότι, μόνο για την ολοκλήρωση της κατασκευής του πλαισίου, χρειάστηκαν περισσότερες από 1.200 ώρες!


Επιπλέον, το ηλεκτρικό αγωνιστικό διαθέτει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, έναν σε κάθε άξονα. Η συνολική τους απόδοση αγγίζει τους 680 ίππους και τα 880 Nm ροπής, προσδίδοντας στο ηλεκτρικό αγωνιστικό εντυπωσιακή επιτάχυνση.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.