Η λευκή μυστική συλλογή – Αυτές οι λευκές Porsche δημοπρατούνται (+video)

Αυτή η μοναδική συλλογή λευκών Porsche δημοπρατείται και πολλά αυτοκίνητα αναμένεται να ξεπεράσουν το ένα εκατ. ευρώ. Αξίζει την προσοχή μας!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Porsche

Ιδιωτικές συλλογές με αμέτρητες Porsche βλέπουμε συχνά, η συγκεκριμένη όμως έχει κάτι το ξεχωριστό και όπως καταλάβατε αυτό είναι το κοινό χρώμα όλων των αυτοκινήτων. Η τοποθεσία, καθώς και ο τωρινός ιδιοκτήτης παραμένουν “επτασφράγιστο” μυστικό. Αλλά στο video θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε κάποια ιδιαίτερα μοντέλα.

Δείτε επίσης: Ο λόγος που οι περισσότερες Porsche έχουν τον διακόπτη μίζας αριστερά!

Η “White Collection”, όπως ονομάζεται, αναμένεται να δημοπρατηθεί το διάστημα 1-2 Δεκεμβρίου από τον οίκο RM Sotheby’s. Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις για κάποια αυτοκίνητα. Δεν γίνεται να μην ξεκινήσουμε από την Porsche 918 Spyder, η οποία αναμένεται να αγγίξει ακόμα και τα 3 εκατ. δολάρια. Πολύ σπάνια είναι επίσης και η Porsche 911 Carrera RSR 3.8 του 1993, η οποία αναμένεται να αγγίξει τα 2,5 εκατ. δολάρια.


Συνολικά, η λευκή συλλογή αποτελείται από 63 αυτοκίνητα, 56 εκ των οποίων φέρουν το σήμα της Porsche. Επιπλέον, υπάρχουν δύο τρακτέρ Porsche, αλλά και αμέτρητα αναμνηστικά της Porsche (ξεπερνούν τα 500 στον αριθμό).

Πατώντας εδώ, έχετε την δυνατότητα να δείτε όλες τις λευκές Porsche αυτής της ιδιαίτερης συλλογής, πληροφορίες για το κάθε μοντέλο, αλλά και τις εκτιμώμενες τιμές τους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.