Η Lia Block με την Porsche που δεν πρόλαβε να οδηγήσει ο πατέρας της (+video)

Πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου που δεν πρόλαβε να οδηγήσει ο πατέρας της. Η κόρη του Ken Block "σκαρφαλώνει" στο Pikes Peak με Porsche 1.400 ίππων...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lia Block

Είναι πιθανό να θυμάστε την Lia Block, είναι η κόρη του Ken Block, την οποία είχαμε ξανά δει στο παρελθόν. Τότε της μάθαινε να “driftάρει”, όπως μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ. Τώρα, τα χρόνια έχουν περάσει και η αγάπη της νεαρής για τα motorsports δεν κρύβεται. Αυτή τη φορά, θα την απολαύσουμε πίσω από το τιμόνι μίας πανίσχυρης Porsche σε μία από τις πιο απαιτητικές διαδρομές, την ανάβαση Pikes Peak.

Ken Block: Περάσματα… τιμής για έναν θρύλο στο Goodwood (+video)

To αυτοκίνητο που θα δείτε ονομάζεται Porsche Hoonipigasus και ήταν αυτό που θα οδηγούσε ο Ken Block, κάτι που δυστυχώς δεν έγινε ποτέ. Βασίζεται στην Porsche 911 πρώτης γενιάς, αλλά οι μηχανικοί της ομάδας “Hoonigan” την έχουν κάνει αγνώριστη. Το αμάξωμα έχει αποκτήσει πολύ φαρδύ bodykit και αεροδυναμικά βοηθήματα, όπως η τεράστια αεροτομή και το εμπρός lip.


Βέβαια, οι μεγαλύτερες αλλαγές υπάρχουν στον χώρο του κινητήρα. Την θέση του τετρακύλινδρου μοτέρ έχει πάρει πλέον ένα twin-turbo μοτέρ με έξι κυλίνδρους και ισχύ που αγγίζει τους 1.400 ίππους. Η τιμή που αναφέραμε ακούγεται υπερβολική, πόσο μάλλον όταν συνδυάζεται με ένα αμάξωμα μάζας που κυμαίνεται κοντά στα 1.000 κιλά.

Ακολουθεί το σχετικό video στο οποίο θα δείτε στιγμές από την προετοιμασία της Lia Block για τον δημοφιλή αγώνα. Η δράση ξεκινά στο 37.40, όπου η Lia αγωνίζεται πίσω από το τιμόνι του πανίσχυρου αγωνιστικού.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.