Η μάρκα με το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για αγορά ετοιμοπαράδοτων μοντέλων

Με νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα η ελληνική αντιπροσωπεία της δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν το μοντέλο της αρεσκείας τους και μάλιστα ετοιμοπαράδοτο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Σε ένα περιβάλλον που οι χρηματοδοτήσεις προβληματίζουν λόγω υψηλών επιτοκίων, η ελληνική αντιπροσωπεία της Citroen αφουγκράζεται τις ανάγκες του κοινού και καταργεί τους τόκους, προσφέροντας τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της με άτοκη χρηματοδότηση.

Διαβάστε επίσης: Citroen Karin: Το αυτοκίνητο με την πιο μικρή… οροφή (+video)

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση πρόκειται για ένα πρόγραμμα που προσφέρει μεγάλο όφελος στον αγοραστή καθώς έχει πλέον την δυνατότητα να αποκτήσει άτοκα το μοντέλο της επιλογής του με 25% προκαταβολή και αποπληρωμή σε έως και 48 μηνιαίες δόσεις.


Το πρόγραμμα ισχύει για τα μοντέλα C3, C3 Aircross, C4, C4X και C5 Aircross και αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα. Τα προνόμια του χρηματοδοτικού προγράμματος της Citroen δεν εξαντλούνται στην κατάργηση των τόκων. Η ελληνική αντιπροσωπεία συνοδεύει την αγορά των παραπάνω μοντέλων από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια και αυτό ισχύει για όλη την γκάμα των επιβατικών της μοντέλων.

Διαβάστε επίσης – Euro NCAP: Νέες δοκιμές για 8 μικρά επαγγελματικά Van

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τo επίσημο δίκτυο διανομέων της Citroen σε όλη την Ελλάδα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.