Η μάρκα που κέρδισε την προτίμηση των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου

Μέλη του Κοινοβουλίου καθώς και πολλοί αρχηγοί κομμάτων επέλεξαν τα premium μοντέλα της γερμανικής εταιρείας για τις μετακινήσεις τους!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Audi

Το DNA της Audi “Πρωτοπορία μέσω της Τεχνολογίας” κέρδισε τις προτιμήσεις κατά συντριπτική πλειοψηφία των μελών του Κοινοβουλίου καθώς και πολλών αρχηγών κομμάτων, οι οποίοι επέλεξαν τα premium μοντέλα της μάρκας για τις μετακινήσεις τους.

Δείτε επίσης: Πάτρα-Αθήνα με επαγγελματικό ηλεκτρικό της BYD: Το αναλυτικό κόστος του ταξιδιού

Η Audi που διακρίνεται για την ποιότητα, την τεχνολογία, την ασφάλεια και την πρωτοπορία με ισχυρή εταιρική ευθύνη για το περιβάλλον και την κοινωνία, στοχεύει στο να παρέχει premium κινητικότητα με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα.


Το όραμα της Audi είναι η διαμόρφωση premium κινητικότητας με τρόπο που να είναι τόσο εφικτή όσο και βιώσιμη, από τη στιγμή της αγοράς του αυτοκινήτου μέχρι τη φάση της ιδιοκτησίας και της χρήσης του και μέχρι τη μεταπώλησή του ενώ εργάζεται για την εισαγωγή περίπου 30 ηλεκτροκίνητων μοντέλων στην αγορά μέχρι το 2025.

Στόχος της μάρκας να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα κατά περίπου 30% σε μόλις πέντε χρόνια ενώ παράλληλα δεσμεύεται να είναι ουδέτερη ως προς τον άνθρακα μέχρι το 2050. Επιπλέον, όλες οι εγκαταστάσεις της Audi επιδιώκουν φιλόδοξους στόχους και μειώνουν σταδιακά τις περιβαλλοντικά σημαντικές τιμές για τους δείκτες KPIs των εκπομπών CO₂, της ενέργειας, του γλυκού νερού, των οργανικών διαλυτών και των αποβλήτων. Μέχρι το 2025, ο στόχος είναι να επιτευχθούν καθαρές μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα για όλα τα εργοστάσια της Audi.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.