Σε ποιον ανήκει και πόσο κοστίζει η μεγαλύτερη συλλογή αυτοκινήτων;

Η συλλογή αυτοκινήτων είναι ένα πανάκριβο... χόμπι, το οποίο λίγοι μπορούν να υιοθετήσουν. Ποια είναι όμως η μεγαλύτερη συλλογή αυτοκινήτων στον κόσμο;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Υπάρχουν συλλογές αυτοκινήτων που πραγματικά θα ζήλευε κάθε φίλος της αυτοκίνησης. Ποια όμως είναι η μεγαλύτερη συλλογή αυτοκινήτων στον κόσμο; Σε ποιον ανήκει και πόσο κοστίζει; Αν σας ενδιαφέρουν οι απαντήσεις στις πιο πάνω ερωτήσεις, τότε δεν έχετε παρά να συνεχίσετε να διαβάζετε το συγκεκριμένο άρθρο.

Η μεγαλύτερη συλλογή αυτοκινήτων λοιπόν, ανήκει στον Σουλτάνο του Μπρουνέι Χασανάλ Μπολκιά, έναν από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο. Πρόκειται για μία συλλογή η οποία, χωρίς το νούμερο να είναι επίσημο, ξεπερνά τα 5.000 αυτοκίνητα (!) με κάποιους πάντως να κάνουν λόγο ακόμη και για 7.000 αυτοκίνητα. Πριν λίγα χρόνια μάλιστα το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες αναγνώρισε πως ο Σουλτάνος του Μπρουνέι έχει τη μεγαλύτερη συλλογή Rolls-Royce στον κόσμο με κάποιες από αυτές να έχουν φτιαχτεί ειδικά για αυτόν.

Η αξία της συλλογής του Σουλτάνου του Μπρουνέι εκτιμάται πως ξεπερνά τα δύο δισεκατομμύρια ευρώ (σύμφωνα με το Forbes), ενώ μεταξύ των πιο… ιδιαίτερων αυτοκινήτων του βρίσκονται η μοναδική, δεξιοτίμονη Mercedes CLK GTR, μία από τις 28 Lamborghini Diablo SE30, μία Rolls-Royce 24 καρατίων και δύο Ferrari Mythos (δεν πέρασε ποτέ στην παραγωγή το συγκεκριμένο μοντέλο).

Εκατοντάδες από τα αυτοκίνητα που βρίσκονται στη συλλογή του είναι μάλιστα ολοκαίνουργια καθώς δεν τα έχει κυκλοφορήσει ούτε στο ελάχιστο, ενώ όπως φαίνεται και στην πιο πάνω εικόνα, έχει και μερικά αεροπλάνα σε κάποια από τα… δωμάτιά του, να κρέμονται από πάνω τους!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]