Η Mercedes-AMG GT 63 S στην Αστυνομία του Dubai

Η πανίσχυρη Mercedes-AMG GT 63 S προστίθεται στο ταχύτερο στόλο περιπολικών του κόσμου, σε εκείνον της Αστυνομίας του Dubai.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mercedes AMG GT 63 S Dubai Police

Η Αστυνομία των ενωμένων Αραβικών Εμιράτων διαθέτει ως γνωστό τον ταχύτερο, τον ισχυρότερο και τον ακριβότερο στόλο περιπολικών στον πλανήτη. Έχει παράλληλα την τάση να εμπλουτίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τον συγκεκριμένο στόλο με τη νέα Mercedes-AMG GT 63 S να αποτελεί το τελευταίο διαμάντι που προστίθεται σε αυτόν το στόλο κόσμημα.

Ο εν λόγω στόλος δεν είναι απλά διακοσμητικός. Παρόλο το τεράστιο κόστος συντήρησης του έχει ενεργό ρόλο στην αστυνόμευση προσφέροντας περισσότερο κύρος και ασφάλεια ειδικά στις περιοχές που παρουσιάζουν μεγαλύτερο τουριστικό ενδιαφέρον.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Dubai, Abdullah Khalifa Al Marri, δήλωσε πως η αστυνομία της πόλης του πάντα προσπαθούσε να ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας στις τουριστικές περιοχές με τον στόλο των πολυτελών και πανίσχυρων υπεραυτοκινήτων να παίζει τον δικό του ρόλο σε αυτό.

Η νέα τετρακίνητη Mercedes-AMG GT 63 S δεν θα αποτελέσει μία ακόμη προσθήκη σε αυτό τον εντυπωσιακό ρόλο αφού διαθέτει χαρακτηριστικά πρωταγωνιστή: 0-100 χλμ./ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα, τελική 315 χλμ./ώρα, επιδόσεις που πηγάζουν από τον τετράλιτρο V8 με τα δύο turbo των 639 ίππων και 900 Nm.

Με αυτό το μοντέλο ο αστυνομικός στόλος των υπεραυτοκινήτων του Dubai φτάνει στα δεκαπέντε.

Διαβάστε περισσότερα για τον στόλο της Αστυνομίας του Dubai εδώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr