Η Mercedes-AMG παρουσίασε τον ισχυρότερο 4κύλινδρο κινητήρα του κόσμου (+video)

Η Mercedes-AMG παρουσίασε το νέο της 4κύλινδρο διαμάντι, το οποίο είναι χωρητικότητας 2.0 λτ. και πλέον είναι και επισήμως ο ισχυρότερος δίλιτρος, τετρακύλινδρος κινητήρας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Mercedes-AMG είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό πως ετοιμάζει νέο μοτέρ για τις κορυφαίες εκδόσεις των μοντέλων της και πλέον, ήρθε η ώρα να το γνωρίσουμε. Αυτό είναι 2.0 λτ. τετρακύλινδρο και αποδίδει 421 ίππους στις 6.750 σ.α.λ. Απόδοση που το καθιστά το ισχυρότερο δίλιτρο και τετρακύλινδρο σύνολο που έχει κατασκευαστεί ποτέ σε μαζική παραγωγή.

Ο νέος κινητήρας της Mercedes-AMG θα είναι διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις. Η μία θα είναι η προαναφερθείσα και η άλλη θα αποδίδει 387 ίππους στις 6.500 σ.α.λ. Η μέγιστη ροπή είναι στα 500 Nm από τις 5.000 έως και τις 5.250 σ.α.λ. για την ισχυρή έκδοση και στα 480 Nm ροπής από τις 4.750 έως και τις 5.000 σ.α.λ. για τη βασική έκδοσή του.

Η κωδική ονομασία του μοτέρ είναι η M 139 και σύμφωνα με τους μηχανικούς της μάρκας διακρίνεται για την απόκρισή του, που παραπέμπει σε ατμοσφαιρικό μοτέρ, κάτι που πιστοποιεί και ο κόφτης στροφών που βρίσκεται στις 7.2000 σ.α.λ. Η σχέση συμπίεσης είναι στο 9.0:1, ενώ εφοδιάζεται με twinscroll τούρμπο. Το συνολικό του βάρος είναι στα 160,5 κιλά.

Ο νέος κινητήρας κατασκευάζεται εξολοκλήρου στο χέρι, στο Affalterbach στις νέες εγκαταστάσεις της Mercedes-AMG, οι οποίες σύμφωνα πάντοτε με την ίδια τη μάρκα είναι ότι καλύτερο έχει γνωρίσει μέχρι σήμερα η αυτοκινητοβιομηχανία στην κατασκευή κινητήρων.

Το πρώτο αυτοκίνητο που θα παίρνει πνοή από το νέο κινητήρα θα είναι η Mercedes-AMG A45, ενώ θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα μοντέλα φυσικά. Πιο κάτω, στο video που ακολουθεί, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από το νέο μοτέρ και την διαδικασία κατασκευής του.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]