Η Mercedes S-Class έφτασε τις 500.000 μονάδες

Ένα σημαντικό ορόσημο έφτασε η τρέχουσα Mercedes S-Class με την εταιρία να γιορτάζει το 500.000ο μοντέλο που βγαίνει από τις γραμμές παραγωγής.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mercedes S-Class milestone 2019

Συγκεκριμένα το εργοστάσιο της Mercedes στο Sindelfingen της Γερμανίας ήταν και εκείνο που παρήγαγε την 500.000η S-Class της τρέχουσας γενιάς που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2013.

Η σειρά βρίσκεται μεταξύ των best sellers των Γερμανών με τις πωλήσεις να βρίσκονται κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια αυτοκίνητα από τότε που η πρώτη S-Class είδε το φως της παραγωγής το 1951. Η αγορά της Κίνας είναι μάλιστα και η μεγαλύτερη στον κόσμο για το πολυτελές σεντάν με το ένα τρίτο της παραγωγής να έχει απορροφηθεί από τους Ασιάτες. Για την παγκόσμια αγορά η S-Class παράγεται αποκλειστικά από το γερμανικό εργοστάσιο στο Sindelfingen.

“Σε καθεμιά από τις 500.000 S-Class υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι καρδιάς και ψυχής από όλη την ομάδα του Sindelfingen. Τα πολλά χρόνια εμπειρίας και η εξειδικευμένη γνώση των υπαλλήλων μας έχουν κάνει μια αποφασιστική συνεισφορά στην επιτυχημένη παραγωγή (σ.σ. της S-Class). ως το εργοστάσιο της Mercedes-Benz στο Sindelfingen, νιώθουμε υπερήφανοι που είμαστε το ικανότερο κέντρο για τα premium και πολυτελή αυτοκίνητά μας”, δήλωσε σχετικά ο Michael Bauer, επικεφαλής παραγωγής του εργοστασίου, ο οποίος έδωσε και το “παρών” κατά τη σεμνή τελετή.


Το εργοστάσιο στην πόλη Sindelfingen αποτελεί την “κοιτίδα” παραγωγής για τα πολυτελή αυτοκίνητα της Mercedes στην Γερμανία. Εκεί παράγονται τόσο οι S όσο και οι E-Class, ενώ στο μέλλον θα παράγονται και τα ηλεκτρικά μοντέλα της μάρκας EQ. Με περισσότερους από 25.000 υπαλλήλους και ημερήσια παραγωγής περί τα 250 αυτοκίνητα από τις πύλες του εργοστασίου βγαίνουν επίσης CLS, GLA, μοντέλα Mercedes-Maybach αλλά και η οικογένεια Mercedes-AMG GT.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]