Η MINI αποκαλύπτει το νέο Concept Aceman (+video)

Στην παρουσίαση του Concept Aceman προχώρησε η MINI, δίνοντας μία πρώτη γεύση από της νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της αλλά και του crossover που ετοιμάζει.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
MINI Concept Aceman ηλεκτρικό 2022

Με το Concept Aceman η MINI εστιάζει στις σχεδιαστικές και τεχνολογικές καινοτομίες που θα ορίζουν την έννοια της διασκεδαστικής οδήγησης ενός ΜΙΝΙ στο μέλλον. Αμιγής ηλεκτροκίνηση, καθαρή και μινιμαλιστική σχεδιαστική φιλοσοφία Charismatic Simplicity, νέα ψηφιακή εμπειρία εσωτερικού και υπεύθυνος σχεδιασμός υλικών χωρίς ίχνος χρωμίου ή δέρματος είναι τα στοιχεία που φέρνει μαζί του το πρωτότυπο Aceman, το οποίο αποτελεί τον προπομπό ενός αμιγώς ηλεκτρικού crossover που θα έρθει για να πάρει τη θέση του ανάμεσα στο 3θυρο MINI και το Countryman.

Διαβάστε επίσης: Στα νησιά Lofoten με MINI Cooper SE Countyman ALL4

Η σχεδιαστική γλώσσα που παρουσιάζεται για πρώτη φορά από το MINI Concept Aceman αντιπροσωπεύει την έναρξη μιας νέας εποχής στη σχεδίαση MINI. Σύμφωνα με τους Βρετανούς η αρχή πίσω από τη φιλοσοφία Charismatic Simplicity που διέπει το νέο της πρωτότυπο αναδεικνύει τα βασικά σχεδιαστικά στοιχεία, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη σημασία στα τυπικά χαρακτηριστικά που κάνουν τα MINI να ξεχωρίζουν.

Μία λειτουργική σχεδίαση δύο όγκων με κοντούς προβόλους δημιουργεί τον μέγιστο χώρο για επιβάτες και αποσκευές, μέσα από ελάχιστο αποτύπωμα με το μήκος, το πλάτος και το ύψος να φτάνουν στα 4.050, 1.990 και 1.590 χλστ. αντίστοιχα. Το MINI Concept Aceman έχει τέσσερις πόρτες, ένα μεγάλο κάλυμμα πορτμπαγκάζ και θέσεις για πέντε άτομα.

Η καθαρή και μινιμαλιστική σχεδίαση του MINI Concept Aceman καταργεί εντελώς τα χρωμιωμένα διακοσμητικά τελειώματα που συνηθίζονταν στις προηγούμενες γενιές του μοντέλου. Φαρδιά πλαίσια στο κάτω άκρο του αμαξώματος, έντονα τόξα θόλων τροχών, μεγάλοι τροχοί 20 ιντσών, μία εντυπωσιακή σχάρα οροφής, και, εμπρός και πίσω ποδιές σχεδιασμένες για να παρέχουν υποδαπέδια προστασία, προσθέτουν πόντους στην αισθητική στιβρότητα του μοντέλου.

Διαβάστε επίσης: Νέα έκδοση Resolute για το 5θυρο MINI

Τα εμβληματικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της μάρκας έχουν επαναπροσδιοριστεί ώστε να αντικατοπτρίζουν τον crossover χαρακτήρα του μοντέλου και την αμιγή ηλεκτροκίνηση. Η γρίλια που δεσπόζει στο κέντρο, πλαισιώνεται από καθαρές επιφάνειες, ενώ το παραδοσιακό εξαγωνικό περίγραμμα είναι περαιτέρω ραφιναρισμένο, σχηματίζοντας τώρα ένα οκτάγωνο. Η νέα αισθητική τονίζεται από ένα φωτιζόμενο πλαίσιο.

Οι προβολείς του MINI Concept Aceman υιοθετούν επίσης τις δικές τους καμπύλες και αποστασιοποιούνται από το κλασικό στρογγυλό σχήμα με συνεχές φωτεινό περίγραμμα για τα φώτα ημέρας και την καμπύλη των φώτων να ακολουθεί τις επιφάνειες των εξωτερικών περιοχών του καπό.

Στο εσωτερικό του MINI Concept Aceman κυριαρχεί η μινιμαλιστική προσέγγιση στη σχεδίαση με καθαρές γραμμές και προσεγμένες λεπτομέρειες αλλά και έντονα χρώματα και σχέδια για τις επενδύσεις σε καθίσματα και καμπίνα. Σύμφωνα με τους Βρετανούς το cockpit του πρωτότυπου αυτοκινήτου περιορίζεται με συνέπεια στα απολύτως απαραίτητα, όπως είχε στο μυαλό του ο σχεδιαστής του κλασικού MINI το 1959, Alec Issigonis. Ο Issigonis σχεδίασε ένα εσωτερικό το οποίο, πέρα από τα καθίσματα, το τιμόνι και τον επιλογέα ταχυτήτων δεν χρειαζόταν τίποτα περισσότερο από ένα κεντρικό στρογγυλό όργανο και ένα διακόπτη δύο θέσεων.

Η κεντρικά τοποθετημένη στρογγυλή οθόνη OLED συνδυάζει τον πίνακα πληροφοριών με την οθόνη του συστήματος πολυμέσων. Οι επανασχεδιασμένοι διακόπτες δυο θέσεων λειτουργούν το χειρόφρενο, επιλέγουν ταχύτητες, ενεργοποιούν και απενεργοποιούν τη μονάδα κίνησης, επιλέγουν τα Experience Modes και ρυθμίζουν την ένταση ήχου του ηχοσυστήματος.

Κάθε διακόπτης έχει σχεδιαστεί ξεχωριστά σαν περιστροφικό κουμπί ή ως διακόπτης δύο θέσεων, για την πιο διαισθητική λειτουργία. Το σύστημα απεικόνισης και ελέγχου στο όχημα παραγωγής θα βασίζεται στην τελευταία γενιά του λειτουργικού συστήματος MINI Operating System, το οποίο για πρώτη φορά βασίζεται στη στοίβα λογισμικού Android Open Source Project (AOSP).

Τα στοιχεία χρωμίου καταργούνται εντελώς – όχι μόνο στο εξωτερικό του MINI Concept Aceman, αλλά και στην καμπίνα. Το τιμόνι του Aceman, όπως τα καθίσματα, τα πάνελ θυρών και όλες οι υπόλοιπες επιφάνειες εσωτερικού δεν φέρουν δερμάτινα στοιχεία και νέα βιώσιμα υλικά προσπαθουν να προσθέσουν την αίσθηση πολυτέλειας στο εσωτερικό τους.

Η MINI δεν προχώρησε στην αποκάλυψη στοιχείων σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αμιγώς ηλεκτρικού concept της. Αυτό αναμένεται να γίνει αργότερα πιο κοντά στην παρουσίασή του Aceman ως μοντέλο παραγωγής, κάτι που λογικά θα γίνεται το 2023, ενώ η κατασκευή του θα ξεκινήσει περίπου ένα χρόνο μετά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.