Η MINI Σφακιανάκης στην Athens Xclusive Designers Week

Ο μακροβιότερος θεσμός του κλάδου της μόδας στην Ελλάδα, έρχεται με την 31η διοργάνωση Εβδομάδα Μόδας και υπόσχεται 4 μέρες γεμάτες δημιουργικότητα, λάμψη εκπλήξεις.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Athens Xclusive Designers Week 2022 MINI Sfakianakis

H MINI Σφακιανάκης, δηλώνει παρούσα στην στην Athens Xclusive Designers Week, ως εκπρόσωπος του στιλ στους δρόμους με τα εξαιρετικά και stylish μοντέλα της MINI.

Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι εταιρείες που ανακοίνωσαν… vegan μοντέλα 

Το πλούσιο πρόγραμμα της Εβδομάδας Μόδας με καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές μόδας, αγαπημένα fashion brands αλλά κι ανερχόμενα ταλέντα που θα αποκαλύψουν τις νέες τάσεις της σεζόν. Ταυτόχρονα αναδεικνύεται και η Αθήνα ως Μητρόπολη της Μόδας γεμίζοντας με στυλ και νέα trends που συμπληρώνονται από την παρουσία του MINI Countryman Plug In Hybrid.


To μοντέλο της MINI θα είναι διαθέσιμο στο Ωδείο Αθηνών όπου λαμβάνει χώρα και η διοργάνωση της εβδομάδας μόδας εξυμνώντας το στυλ με το ξεχωριστό design του, το οποίο ανταποκρίνεται και ξεπερνά κάθε νέα τάση.

Διαβάστε επίσης: – Μικρά αυτοκίνητα με μεγάλη ιστορία: Mini

Σύμφωνα με την ΜΙΝΙ Σφακιανάκης σημασία έχει η λεπτομέρεια, με κεντρικό πυλώνα την εξυπηρέτηση προσφέρει αδιαπραγμάτευτο συνδυασμό κομψότητας κι οδηγικής απόλαυσης σε κάθε πελάτη. Συνεπώς δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την κορυφαία εκδήλωση κομψότητας, ενώ υποστηρίζει την σχεδιάστρια Ioanna Kourbela και την συλλογή με τίτλο “Opulence” Winter.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.