Η MINI στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS

Δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες η MINI, μεταξύ των οποίων ήταν και η προσφορά της εταιρείας στα Παιδικά Χωριά SOS.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ΜΙΝΙ παιδικά χωριά SOS 2022

Ειδικότερα, από τις 26 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου, στο ειδικά διαμορφωμένο stand του BMW Group στο “The Ellinikon Experience Park,” με τα συναρπαστικά MINI Electric και MINI Countryman plug-in hybrid να ξεχωρίζουν, μικροί και μεγάλοι επισκέπτες συμμετείχαν σε “ΜΙΝΙ δραστηριότητες” και έγραψαν “BIG LOVE” ευχές αγάπης για τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS.

Διαβάστε επίσης: Διπλάσιες οι πωλήσεις των ηλεκτρικών του BMW Group

Κάθε ευχή μετατράπηκε σε ένα δώρο αγάπης για κάθε παιδί που το έχει ανάγκη. Επιθυμώντας να σκορπίσει χαρά και χαμόγελα στα ίδια τα παιδιά, η ομάδα της ΜΙΝΙ Hellas επισκέφτηκε το Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη, μοίρασε τις BIG LOVE ευχές, παρέδωσε ξεχωριστά δώρα και στόλισε μαζί με τα παιδιά το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι εταιρείες που ανακοίνωσαν… vegan μοντέλα!

Σε μία γιορτινή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του BMW Group Hellas, Andreas Sieben, δήλωσε: “Είναι μεγάλη χαρά να υποστηρίζουμε παιδιά με πράξεις αγάπης και συμπαράστασης. Τα παιδιά είναι το μέλλον για έναν καλύτερο κόσμο και αξίζουν την αμέριστη στήριξή μας”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.