Η νέα BMW R 1250 GS Trophy Competition

Η BMW ετοιμάζεται για το GS Trophy 2022 που θα πραγματοποιηθεί στην Αλβανία και αυτή είναι η R 1250 GS με την οποία θα λάβουν μέρος οι φετινοί συμμετέχοντες.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Απόκρημνα βράχια, βαθιές κοιλάδες, ορμητικά ποτάμια και η συναρπαστική ακτογραμμή της Μεσογείου είναι οι εδαφικές προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν οι συμμετέχοντες του φετινού BMW Motorrad International GS Trophy που θα λάβει μέρος στις 4-10 Σεπτεμβρίου στη γείτονα χώρα.

Διαβάστε επίσης: Βελτιωμένο BMW R 100 GS καλύτερο από ποτέ. Πόσα θα δίνατε;

Η Αλβανία είναι ένας από τους “must” προορισμούς για τους λάτρεις της εκτόςδρόμου περιπέτειας και φέτος 126 συνολικά μοτοσικλέτες R 1250 GS Trophy Competition, ειδικά διασκευασμένες για το event, θα διατίθενται στους συμμετέχοντες αναβάτες enduro από όλο τον κόσμο. Να σημειωθεί ότι η BMW “επιστρέφει” ξανά στη μεγάλη της adventure για το συγκεκριμένο event αφού στο τελευταίο που πραγματοποιήθηκε το 2020 είχε χρησιμοποιηθεί η F 850 GS.

Εκτός από το αποκλειστικό φινίρισμα βαφής δύο τόνων σε μεταλλικό ματ Lightwhite uni / Gravityblue σε συνδυασμό με ειδικά σχεδιασμένα αυτοκόλλητα GS Trophy, η R 1250 GS Trophy Competition θα ξεκινήσει την επταήμερη περιπέτεια με μία σειρά αλλαγών ειδικά σχεδιασμένων γι’ αυτό τον διαγωνισμό. Για το model year 2023, η R 1250 GS θα προσφέρεται επίσης με αυτό το δίχρωμο φινίρισμα.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η νέα custom BMW R 18 Magnifica (+video)

Έναντι της στάνταρ μοτοσικλέτας η φετινή BMW International GS Trophy Competition φέρει προστατευτικό κάλυμμα για τον προβολέα αλλά και για την TFT οθόνη της. προστατευτικές μπάρες για τους κυλίνδρους του boxer κινητήρα, μεγάλη αλουμινένια ποδιά για την προστασία του κάτω μέρους, τα μεγαλύτερα σε μέγεθος enduro μαρσπιέ αλλά και τα ρυθμιζόμενα λεβιε για το ποδόφρενο και τον επιλογέα των σχέσεων του κιβωτίου. Παράλληλα οι τροχοί είναι ακτινωτοί και τα ελαστικά που έχουν τοποθετηθεί είναι τα Metzeler Karoo 4.

Για τη βελτιωμένη εκτός δρόμου εργονομία του αναβάτη βλέπουμε επίσης να έχει τοποθετηθεί η έητα κοντή φιμέ ζελατίνα αλλά και η σέλα rally που επιτρέπει μεγαλύτερο εύρος κίνησης για τον αναβάτη. Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με την τοποθέτηση της ελαφρύτερης εξάτμισης της Akrapovic και την τοποθέτηση της μικρής τσάντας μεταφοράς στο πίσω μέρος, από τη συλλογή Adventure.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.