Η νέα ηλεκτρική BMW iX1 eDrive20 (+τιμή στην Ελλάδα)

Η BMW διευρύνει τις αμιγώς ηλεκτρικές επιλογές για τη νέα iX1 παρουσιάζοντας την πιο προσιτή έκδοση eDrive που έχει αυτονομία έως και 475 χιλιόμετρα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέα BMW iX1 eDrive20 και τιμή στην Ελλάδα

Η BMW iX1 eDrive20 είναι η νέα έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού Sports Activity Vehicle (SAV) των Βαυαρών και τροφοδοτείται από ηλεκτρικό κινητήρα με απόδοση που φτάνει στους 204 ίππους.

Διαβάστε επίσης: Η στιγμή που τανκ ισοπεδώνει μια BMW M5 E60 (+video)

Η νέα iX1 eDrive20 χρησιμοποιεί την τρέχουσα τεχνολογία BMW eDrive πέμπτης γενιάς, όπως όλα τα σημερινά ηλεκτρικά οχήματα της μάρκας. Η μονάδα κίνησης στον εμπρός άξονα του νέου entry-level μοντέλου παράγει μέγιστη ροπή 247 Nm και σε συνδυασμό με τους 204 ίππους τα 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνονται σε 8,6 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 170 χλμ./ώρα.


Η μπαταρία υψηλής τάσης, η οποία είναι τοποθετημένη στο δάπεδο του οχήματος για εξοικονόμηση χώρου, έχει ωφέλιμη ενεργειακή χωρητικότητα 64,7 kWh. Σύμφωνα με τη BMW η υψηλή ενεργειακή της πυκνότητα, σε συνδυασμό με την αποδοτικότητα του ηλεκτροκινητήρα, συμβάλλουν στη μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και προσφέρουν εξαιρετική αυτονομία σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

Διαβάστε επίσης: Η BMW Vision Neue Klasse είναι το μέλλον των Βαυαρών

Η μονάδα συνδυασμένης φόρτισης της νέας iX1 eDrive20 επιτρέπει φόρτιση AC με έως και 11 kW, στάνταρ, με τη μπαταρία υψηλής τάσης να φτάνει από το 0 στο 100% της χωρητικότητάς της μέσα σε 6,5 ώρες. Προαιρετικά διατίθεται τριφασική φόρτιση AC με ισχύ έως 22 kW, που μειώνει το χρόνο φόρτισης σε 3 ώρες και 45 ώρες. Φυσικά υπάρχει και δυνατότητα ταχυφόρτισης έως 130 kW με τη φόρτιση απότο 10% έως το 80% να διαρκεί 29 λεπτά.

Η νέα BMW iX1 eDrive20 προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα στάνταρ εξοπλισμού, όπως σύστημα πλοήγησης BMW Maps, διζωνικό αυτόματο κλιματισμό, πολυάριθμα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, Parking Assistant με κάμερα υποβοήθησης οπισθοπορείας και πολλές καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες. Το νέο BMW iDrive με “QuickSelect” και το νέο BMW Operating System 9 περιλαμβάνεται επίσης στο βασικό εξοπλισμό.

Στο εσωτερικό η κυρτή οθόνη BMW είναι η καρδιά του συστήματος απεικόνισης και ελέγχου. Αποτελείται από μια οθόνη πληροφοριών 10,25 ιντσών και μια οθόνη ελέγχου με διαγώνιο 10,7 ιντσών, οι οποίες βρίσκονται κάτω από μια ενιαία γυάλινη επιφάνεια κυρτή προς τον οδηγό. Η τελευταία γενιά του BMW iDrive διαθέτει μια επανασχεδιασμένη οθόνη εκκίνησης με “QuickSelect”.

Η παραγωγή της iX1 eDrive20 θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο και η τιμής στην ελληνική αγορά θα ξεκινά από τα 47.400 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.