H BMW Vision Neue Klasse είναι το μέλλον των Βαυαρών

Με το σχεδιαστικό πρωτότυπο BMW Vision Neue Klasse, το BMW Group δείχνει στον κόσμο πώς θα είναι η επόμενη γενιά οχημάτων της βασικής μάρκας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW Vision Neue Klasse 2023

Το Vision Neue Klasse, παρουσιάστηκε επίσημα στο κοινό στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου (IAA Mobility International Motor Show) με την σχεδιαστική προσέγγιση του πρωτότυπου να τονίζει τα εμβληματικά στοιχεία της BMW όπως η μάσκα νεφρών, και το “Hofmeister kink” όπως ονομάζεται η γωνία που σχηματίζουν τα πλαϊνά πίσω παράθυρα.

Διαβάστε επίσης – BMW 507: Κορίτσι για φίλημα!

Σύμφωνα με την BMW το εξωτερικό περιλαμβάνει σχεδιαστικά στοιχεία που θα καθορίσουν τον χαρακτήρα διαφορετικών μοντέλων της Neue Klasse. Η νέα, πλήρως ηλεκτρική αρχιτεκτονική του οχήματος ανοίγει επίσης νέες δυνατότητες για τον σχεδιασμό εσωτερικού.

Η φρέσκια ερμηνεία των χαρακτηριστικών σχεδιαστικών στοιχείων της μάρκας, όπως η μάσκα νεφρών της BMW και οι δίδυμοι προβολείς, μεταμορφώνει το εμπρός μέρος του οχήματος σε έναν ενιαίο χώρο αλληλεπίδρασης. Ένα φωτιστικό εφέ που έχει τη μορφή ενός τρισδιάστατου animation ξεκινά τη διαισθητική αλληλεπίδραση μεταξύ οδηγού και οχήματος μόλις πλησιάσει το αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το νέο κέντρο δοκιμών αυτόνομης οδήγησης της BMW

Τα στοιχεία E Ink στο κάτω τμήμα των πλευρικών παραθύρων συμμετέχουν επίσης στο σενάριο καλωσορίσματος, κατευθύνοντας την προσοχή στην περιοχή αισθητήρων που ενεργοποιεί το αυτόματο άνοιγμα της πόρτας. Η πρωτοποριακή τεχνολογία καθορίζει ομοίως τη σχεδίαση των πίσω φώτων, με τρισδιάστατα εκτυπωμένα φωτιστικά σώματα που εκτείνονται σε πολλά επίπεδα και ελέγχονται με στοχευμένο τρόπο ώστε να δημιουργούν μια μοναδική εντύπωση βάθους.

Στο εσωτερικό τα αναλογικά χειριστήρια έχουν μειωθεί στο ελάχιστο. Η αλληλεπίδραση μεταξύ ανθρώπου και αυτοκινήτου πραγματοποιείται μέσω του BMW Panoramic Vision, της κεντρικής οθόνης και των πλήκτρων πολλαπλών λειτουργιών στο τιμόνι. Η εμπειρία χρήστη ολοκληρώνεται με το BMW Intelligent Personal Assistant που ελέγχεται μέσω φωνητικών εντολών.

Μετά την εισαγωγή του χειριστηρίου του BMW iDrive στην κεντρική κονσόλα και του BMW Head-Up Display, η μάρκα πρωτοπορεί εκ νέου με το BMW Panoramic Vision, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά στη Neue Klasse. Οι πληροφορίες προβάλλονται στο ιδανικό ύψος στο οπτικό πεδίο του οδηγού και, για πρώτη φορά, σε όλο το πλάτος του παρμπρίζ. Αυτή η καινοτομία θα συμπληρώσει το αναβαθμισμένο BMW Head-Up Display στα μοντέλα παραγωγής της Neue Klasse.

Στην επόμενη γενιά του BMW iDrive, τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός μπορούν να αλληλεπιδρούν με τις πληροφορίες που εμφανίζονται στο BMW Panoramic Vision, δημιουργώντας μια κοινή εμπειρία χρήστη. Οι οδηγοί μπορούν να μετακινήσουν περιεχόμενο που εμφανίζεται στην κεντρική οθόνη στο BMW Panoramic Vision με μια απλή χειρονομία.

Ο ανοιχτόχρωμος πίνακας οργάνων υποστηρίζει το τιμόνι, το οποίο είναι πεπλατυσμένο στο πάνω και στο κάτω μέρος, καθώς και την κεντρική οθόνη με Matrix-Backlight σε σχήμα παραλληλογράμμου. Ο σχεδιασμός του εσωτερικού, στο οποίο δεν χρησιμοποιείται καθόλου διακοσμητικό χρώμιο ή δέρμα, συμβάλλει στη βελτιστοποίηση του ανθρακικού αποτυπώματος κατά τη διαδικασία παραγωγής.

Η Neue Klasse θα κατασκευάζεται στο νέο εργοστάσιο στο Debrecen χωρίς ορυκτά καύσιμα και με ευρεία χρήση πρωτογενών και δευτερογενών υλικών που παράγονται με μειωμένες εκπομπές CO2. Η υψηλή ενεργειακή απόδοση κατά τη φάση χρήσης του οχήματος θα διασφαλίζεται με τη βελτιστοποίηση του βάρους, της αντίστασης του αέρα και της κύλισης, καθώς και με την έξυπνη διαχείριση της θερμότητας, ειδικά για το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, με τη χρήση της τεχνολογίας BMW eDrive έκτης γενιάς.

Εκτός από τους εξαιρετικά αποδοτικούς ηλεκτροκινητήρες, οι σημαντικές εξελίξεις στη νέα τεχνολογία BMW eDrive περιλαμβάνουν πρόσφατα εξελιγμένες στρογγυλές κυψέλες μπαταρίας, με πάνω από 20% υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα σε σχέση με τις πρισματικές κυψέλες που χρησιμοποιούνταν στο παρελθόν.

Η έκτη γενιά της τεχνολογίας BMW eDrive θα βελτιώσει την ταχύτητα φόρτισης για τα μοντέλα Neue Klasse έως και 30%, αυξάνοντας συγχρόνως την αυτονομία τους έως και 30%. Ως αποτέλεσμα όλων αυτών των μέτρων, η συνολική αποδοτικότητα του οχήματος θα αυξηθεί έως και 25%.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.