Η νέα σειρά FIAT 500e προσφέρει “ηλεκτρική” εξατομίκευση

Με τρία αμαξώματα, έξυπνες επιλογές πακέτων εξοπλισμού και δύο ειδικές εκδόσεις, η νέα σειρά του αμιγώς ηλεκτρικού Fiat 500 κάνει πράξη την "ηλεκτρική" εξατομίκευση.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
νέα σειρά Fiat 500e

Η νέα σειρά του ηλεκτρικού 500 έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την παρουσία του μοντέλου. Δίπλα στο ξεχωριστό στιλ, την ευελιξία, την υψηλή τεχνολογία και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον, η νέα σειρά κάνει πραγματικότητα την «ηλεκτρική εξατομίκευση».

Διαβάστε επίσης: Νέα σειρά Fiat 500X, για να δημιουργήσεις το δικό σου SUV

Χάρη στην επιλογή τριών αμαξωμάτων (hatchback, cabrio και 3+1), τριών έξυπνα διαμορφωμένων πακέτων εξοπλισμού (Style, Tech και Comfort), αλλά και δύο ειδικών εκδόσεων (RED και la Prima by Bocelli), η νέα σειρά του ηλεκτρικού 500 δίνει τη δυνατότητα απόλυτης εξατομίκευσης με έναν ιδιαίτερα απλό και πρακτικό τρόπο.

Ο αγοραστής δεν έχει παρά να διαλέξει αμάξωμα, χρώμα και το πακέτο εξοπλισμού (ή το συνδυασμό πακέτων) που επιθυμεί, δημιουργώντας το δικό του ηλεκτρικό 500.

Επιπλέον του πλούσιο εξοπλισμού και των πολυάριθμων λύσεων εξατομίκευσης, το ηλεκτρικό 500 συνεχίζει να προσφέρει αυτονομία που φτάνει έως και τα 460 χλμ. σε αστικές συνθήκες (320χλμ. σε μικτές συνθήκες) με μία φόρτιση. Την ίδια στιγμή ο ενσωματωμένος φορτιστής δίνει τη δυνατότητα φόρτισης 0-80% -σε κατάλληλο δίκτυο- σε μόλις 35 λεπτά, ενώ 5 λεπτά αρκούν για την ανάκτηση 50 χλμ. αυτονομίας.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα το νέο Fiat Doblo και ως ηλεκτρικό (+τιμή)

Tο σύνολο της νέας σειράw του μοντέλου καλύπτεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000 χλμ., ενώ η κάλυψη της μπαταρίας είναι 8ετης και για έως 160.000 χλμ. Οι τιμές ξεκινούν από τα 25.350 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της προωθητικής ενέργειας και τις κρατικής επιδότησης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.