Η νικήτρια του smart forfour EQ του “Χαμόγελο του Παιδιού”

Ένα ολοκαίνουργιο smart forfour EQ παραδόθηκε στη μεγάλη νικήτρια της 4ης λαχειοφόρου αγοράς που οργάνωσε ο Οργανισμός "το Χαμόγελο του Παιδιού".

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
smart forfour EQ χαμόγελο του παιδιού 2022

Η κα Αγγελική Προδρομίδη με μόλις 5 λαχνούς ήταν η μεγάλη νικήτρια που κέρδισε το πρώτο δώρο της λαχειοφόρου, το τετράπορτο, τετραθέσιο αμιγώς ηλεκτρικό και ιδανικό για τις μετακινήσεις στην πόλη smart forfour EQ.

Διαβάστε επίσης: Ένας Έλληνας, μία Mercedes και το ρεκόρ των 4,6 εκατ. χιλιομέτρων

Η παράδοση του smart forfour EQ πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Mercedes-Benz Ελλάς στη Ν. Κηφισιά, παρουσία του προέδρου του οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” Κώστα Γιαννόπουλου και του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της Mercedes Benz Hellas, Γιάννη Καλλίγερου, οι οποίοι της παρέδωσαν το κλειδί του νέου της smart forfour EQ


.

O κος Καλλίγερος ευχήθηκε καλά και ασφαλή ταξίδια στη νικήτρια και στο Χαμόγελο “…να συνεχίσει απρόσκοπτα το Έργο του, έως ότου να μην υπάρχει παιδί στη χώρα μας που να βρίσκεται σε ανάγκη. Το Χαμόγελο του Παιδιού μπορεί να στηρίζεται στην Εταιρεία μας και στην ομάδα εθελοντών που έχουν δημιουργήσει οι εργαζόμενοί μας. Όλοι μας είμαστε δίπλα σας αναγνωρίζοντας την προσφορά του Οργανισμού και χαιρόμαστε που μέσα από τη δωρεά του smart forfour EQ καταφέραμε να συνεισφέρουμε στις εκπαιδευτικές ανάγκες των εκατοντάδων παιδιών που φιλοξενούνται στα Σπίτια του Χαμόγελου σε όλη την Ελλάδα”.

Διαβάστε επίσης – Mercedes EQ: Αυτά είναι τα ηλεκτρικά αστέρια της!

Ο κος Γιαννόπουλος, συνεχάρη τη νικήτρια ευχαριστώντας τόσο την ίδια για τη συμμετοχή της όσο τη Mercedes Benz Ελλάς για την ευγενική της προσφορά. Μεταξύ άλλων ανέφερε: “Για μια ακόμη φορά θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη στη Mercedes Benz Ελλάς για την εμπιστοσύνη και πολύτιμη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Η προσφορά του ηλεκτρικού smart forfour EQ προσέφερε ένα εκπληκτικό κίνητρο σε όσους θέλησαν να στηρίξουν τον Οργανισμό. Εύχομαι η κα Προδρομίδη να χαρεί το δώρο της με ασφάλεια. Για τη Mercedes Benz Ελλάς τι άλλο να πω… Υγεία, Δύναμη σε όλους και εύχομαι και του χρόνου να καταφέρουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας προς όφελος των παιδιών”.

Η 4η Λαχειοφόρος Αγορά διήρκησε από τις 2 έως και τις 9 Μαΐου 2022. Διατέθηκαν συνολικά 91.694 λαχνοί και αναδείχτηκαν 173 νικητές, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των 303 παιδιών που διαμένουν στα 11 Σπίτια του Χαμόγελου του Παιδιού πανελλαδικά.

Αν και συμπαγών διαστάσεων, το smart forfour EQ εσωτερικά είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο, καθώς οι έξυπνες λύσεις των σχεδιαστών του δημιουργούν ακόμη περισσότερο χώρο για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους. Ο σχεδόν αθόρυβος ηλεκτροκινητήρας 60 kW ενθουσιάζει με τη δυναμική του επιτάχυνση ενώ φροντίζει ώστε τίποτα να μην ταράζει την οδηγική απόλαυση. Προσφέρει αυτονομία 130 χιλιομέτρων εκλύοντας μηδενικούς ρύπους ενώ η φόρτισή του γίνεται σε περίπου μία ώρα, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο τριφασικό καλώδιο φόρτισης σε φορτιστή 22 kW.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.