Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης επενδύει στην πράσινη ενέργεια

Νέες επενδύσεις στην πράσινη ενέργεια ανακοίνωσε η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, με στόχο την μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Θεοχαράκης πράσινη ενέργεια 2022
DCIM100MEDIADJI_0013.JPG

Συγκεκριμένα Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, πιστή στη δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος και την μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος, προχωρά σε μια ακόμα νέα φάση του σχετικού στρατηγικού της πλάνου.

Διαβάστε επίσης – Nissan: Με νέα τεχνολογία που καταπολεμά τους ιούς

Το νέο έργο που ξεκινάει άμεσα και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους, θα αφορά στην επέκταση των φωτοβολταϊκών της συγκροτημάτων, με επιπλέον ηλιακά πάνελ στις εγκαταστάσεις της στην Αθήνα, προωθώντας και ενισχύοντας την περιβαλλοντική συνείδηση.

Με την επέκταση της επένδυσης σε φωτοβολταϊκά πάνελ, η εταιρεία θα καλύψει ένα ποσοστό που θα αγγίζει πλέον το 80% των υφιστάμενων ενεργειακών αναγκών της (από 70% που είναι σήμερα) και με απώτερο στόχο την πλήρη ενεργειακή κάλυψη.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο εργοστάσιο της Nissan εκτός Ιαπωνίας και το κοινό στοιχείο με τη χώρα μας!

Παράλληλα, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. επενδύει σε συστήματα και τεχνολογίες για επιπλέον εξοικονόμηση ενέργειας (φωτισμός LED, αυτοματισμοί, συστήματα κλιματισμού κ.α.), ενέργειες οι οποίες επιφέρουν μειώσεις της τάξης του 20% της συνολικής κατανάλωσης σε ηλεκτρικό ρεύμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα υφιστάμενα φωτοβολταϊκά συγκροτήματα, συνολικής ονομαστικής ισχύος 700 kW, συνεισφέρουν σε μια ετήσια αποφυγή εκπομπών CO2 (σε σχέση με ενέργεια προερχόμενη από ορυκτά καύσιμα) που ανέρχεται ήδη αθροιστικά σε 678 τόνους.

Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, είναι εφικτή η φόρτιση των πρωτοποριακών ηλεκτρικών μοντέλων της εταιρείας, με ηλεκτρικό ρεύμα προερχόμενο από τα φωτοβολταϊκά συγκροτήματα, εξυπηρετώντας με αυτό τον τρόπο τόσο τον ιδιόκτητο στόλο των ηλεκτρικών οχημάτων της, όσο και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα των πελατών και επισκεπτών της.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.