Η ομάδα “Hoonigan” αποχαιρετά τον Ken Block… και συγκινεί! (+video)

Πλάνα από την προσωπική του ζωή που δεν έχουν δει ποτέ το "φως" τη δημοσιότητας και για φινάλε μία συμβουλή του Ken Block. Μοναδικός, δείτε μέχρι τέλους...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ken Block

Ήταν αδύνατο η ομάδα Hoonigan να μην αποχαιρετίσει τον Ken Block με τον δικό της, ξεχωριστό τρόπο. Ήταν πολλά παραπάνω από ένας συνεργάτης τους και το video-αφιέρωμα στη ζωή του έχει ήδη αναρτηθεί εδώ και μερικές ώρες στο επίσημο κανάλι μετρώντας ήδη εκατομμύρια views.

Το video ξεκινά με λίγα λόγια της ομάδας. Οι άνθρωποι της Hoonigan λένε πως θα συνεχίσουν να εργάζονται σκληρά σε νέα projects, αυτός είναι άλλωστε ο καλύτερος τρόπος ώστε να συνεχιστεί η κληρονομιά του Ken Block. Μάλιστα, σύντομα στο κανάλι θα “κυκλοφορήσουν” και κάποια videos που ήδη έχουν γυριστεί.

Όλα αυτά ειπώθηκαν στο πρώτο σκέλος του video, γιατί το δεύτερο (από το 4’30” κι έπειτα) ανήκει εξ’ ολοκλήρου στον Ken Block. Εκεί θα δούμε πλάνα από τη ζωή του που δεν έχουν δημοσιευθεί ποτέ. Άλλωστε, αυτός είναι και ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβει κανείς τι τύπος ήταν ο Ken Block. Χαμόγελο και τρέλα για ζωή, αυτά είναι τα δύο στοιχεία που τον χαρακτήριζαν.


Το καλύτερο μέρος του video, βέβαια, είναι το τελευταίο. Εκεί που θα μας δώσει μία χρήσιμη και απλή συμβουλή, με τον δικό του ΑΛΗΘΙΝΟ τρόπο. Αναφέρει χαρακτηριστικά: “Μου αρέσουν τα δημιουργικά πράγματα, μου αρέσουν και τα διασκεδαστικά. Δεν παίρνω τη ζωή και πολύ σοβαρά. Αλλά στο τέλος της ημέρας θέλω να εμπνέω τους ανθρώπους να είναι δημιουργικοί και να ζουν μια διασκεδαστική ζωή. Και να μην είναι… μ@@ς”!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.