Η “Παπαστράτος” δώρισε 20 πυροσβεστικά Nissan Navara (+video)

H "Παπαστράτος" δώρισε 20 οχήματα στο πυροσβεστικό σώμα της χώρα μας. Δείτε ποια είναι αυτά και τι είπε ο πρωθυπουργός στην τελετή παραλαβής.

Βρείτε μας στο

H “Παπαστράτος” δώρισε στο πυροσβεστικό σώμα της χώρας μας 20 πυροσβεστικά οχήματα συνολικού κόστους 1.000.000 ευρώ. Τα ειδικά τροποποιημένα Nissan Navara που δωρίζει η “Παπαστράτος” είναι οχήματα πρώτης προβολής. Κουβαλάνε περί τα 600 λίτρα νερό και επιτρέπουν στους πυροσβέστες να αντιμετωπίσουν την πυρκαγιά στη γέννησή της.

Δείτε επίσης: Τα νέα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας

Έτσι, ο στόλος της Πυροσβεστικής εξοπλίζεται με οχήματα που μπορούν να κινηθούν εντός του δάσους. Παρών στην τελετή παραλαβής των οχημάτων ήταν και ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος τόνισε ότι “το έργο της Πολιτικής Προστασίας φέτος είναι διπλό και εξαιρετικά σύνθετο και θα το φέρουμε εις πέρας με επιτυχία. Τις πυρκαγιές δεν μπορούμε να τις αποφύγουμε. Απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό, μακροχρόνιο σχέδιο δράσης. Θα τις περιορίσουμε τις πυρκαγιές όπως πέρυσι».

Στην συνέχεια κατά την ομιλία του είπε «έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητές της Πυροσβεστική και πίστη στο θάρρος σας. Προσωπικά θέλω να διαβεβαιώσω ότι θα πιέσω πολύ για να ξαναπάρουν μπρος γραμμές παραγωγής που δεν λειτουργούν και να μπορέσουμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο να ανανεώσουμε το στόλο των πυροσβεστικών αεροσκαφών μας».

Ο πρωθυπουργός σημείωσε επίσης πως “η δωρεά της «Παπαστράτος» εντάσσεται σε έναν σημαντικό αριθμό πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει το τελευταίο διάστημα ο ιδιωτικός τομέας, σε γόνιμη συνεργασία με το κράτος, συνεργασία που συνέβαλε στην παραδειγματική αντίδραση της Ελλάδας έναντι της πανδημίας του κορωνοϊού”.

Πιο κάτω ακολουθεί το επίσημο video από την τελετή παραλαβής.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr