Η Peugeot λανσάρει νέο τμήμα αναπαλαίωσης κλασσικών

Είστε κάτοχος κάποιου παλιού Peugeot και ονειρευόσασταν πάντα να γίνει σαν καινούριο; Η ίδρυση αυτού του τμήματος σας ενδιαφέρει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Με αφορμή τη συμπλήρωση 210 ετών ιστορίας, η Peugeot δημιούργησε ένα τμήμα που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα του λάτρεις των κλασσικών μοντέλων. Ονομάζεται «Aventure PEUGEOT» και απαρτίζεται από ανθρώπους με μεράκι που θα “αναστήσουν” αυτοκίνητα του παρελθόντος.

Διαβάστε επίσης: Peugeot 205 T16 με την “καρδιά” του 308 GTi 

Η διαδικασία της αποκατάστασης θα λαμβάνει χώρα στα εργαστήρια του Μουσείου Ιστορικών
Αυτοκινήτων της Peugeot. Εκεί θα εργάζονται μηχανικοί, φανοποιοί και ταπετσέρηδες, οι οποίοι θα αναδείξουν τις δεξιότητές τους. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, κάθε αυτοκίνητο θα λαμβάνει και τα σχετικά έγγραφα πιστοποίησης, ώστε να εξασφαλίζεται η γνησιότητά του.

Η αρχή έγινε με ένα Peugeot 205 GTi, το οποίο εξοπλίζεται με κινητήρας 1,9 λίτρων και στιγμιότυπα της αναπαλαίωσής του μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η γαλλική φίρμα.

Το τμήμα “Aventure PEUGEOT” σχεδίαζε την υλοποίηση αυτής της όμορφης ιδέας εδώ και επτά χρόνια. Ο λόγος, όμως, που έκανε την ιδέα να “πάρει” σάρκα και οστά είναι η διαθεσιμότητα ανταλλακτικών που υπάρχουν στις αποθήκες της φίρμας. Ωστόσο, σε περίπτωση που υπάρξει έλλειψη κάποιου ανταλλακτικού, αυτό θα κατασκευαστεί από προμηθευτές σε 3D εκτυπωτή.

Περισσότερες πληροφορίες για το εν λόγω τμήμα μπορεί να βρει κανείς στην επίσημη ιστοσελίδα πατώντας εδώ. 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.