Η πιο προσιτή Bugatti Bolide για μικρούς και μεγάλους

Για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους λάτρεις των hypercar η σειρά Lego Technic εμπλουτίζεται με την εξαιρετική προσθήκη της Bugatti Bolide.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Bugatti Bolide lego tehnic 2023

Αν μη τι άλλο, ο γνωστός κατασκευαστής παιχνιδιών τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη για τα hypercars όπως άλλωστε και τα παιδιά κάθε ηλικίας. Έτσι έπειτα από μοντέλα θρυλικών κατασκευαστών όπως είναι εκείνα των Ferrari, Lamborghini και McLaren, η σειρά Lego Technic διευρύνεται με ένα από τα ταχύτερα μοντέλα όλων των εποχών, την Bugatti Bolide των 1.850 ίππων.

Διαβάστε επίσης: Μια σαμπάνια hypercar!

Με τιμή λίγο πάνω από 50 ευρώ, η τιμή της Bugatti Bolide Lego Technic απέχει παρασάγγας από εκείνη του πραγματικού hypercar της γαλλικής εταιρείας, το οποίο κατασκευάστηκε σε μόλις 40 αντίτυπα με κόστος για το καθένα που ξεπερνούσε τα τέσσερα εκατ. ευρώ.


Έτσι ο καθένας πλέον μπορεί να έχει στο σαλόνι του μια Bugatti Bolide, η οποία μπορεί να προσφέρει πολλές όμορφες και ενδιαφέρουσες οικογενειακές στιγμές. Το συναρμολογούμενο Lego Technic hypercar αποτελείται από 904 συνολικά κομμάτια με πιο εντυπωσιακά στοιχεία τις ανοιγόμενες πόρτες, τον λιλιπούτειο 16κύλινδρο κινητήρα με τις κινούμενες μπιέλες και πιστόνια και το λειτουργικό σύστημα διεύθυνσης.

Διαβάστε επίσης: Bugatti Chiron Profilee: Η τελευταία Γαλλίδα με W16 κινητήρα;

Η Lego δεν έχει αφήσει τίποτα στην τύχη αφού ακόμη και ο συνδυασμός του μαύρο-κίτρινου χρώματος του υπό κλίμακα μοντέλου είχε λόγο που επιλέχθηκε, ως φόρος τιμής στον ιδρυτή της εταιρείας Ettore Bugatti αφού ήταν το αγαπημένο του χρώμα.

Η Bugatti Bolide της Lego είναι ήδη διαθέσιμη για αγορά και σύμφωνα με τον κατασκευαστή της απευθύνεται σε ηλικίες από εννέα έτη και πάνω, ενώ η σχετική εφαρμογή της εταιρείας μπορεί να προσφέρει μια έξτρα χείρα βοηθείας κατά τη συναρμολόγησή της.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.