Η πραγματικά ξεχωριστή Manhart Alpina 2002 Tii των 200 ίππων

Δύο γερμανικοί οίκοι συνεργάζονται πάνω στη βελτίωση της εμβληματικής Alpina 2002 Tii με το αποτέλεσμα να είναι κάτι παραπάνω από σαγηνευτικό για τους φίλους των τεσσάρων τροχών.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Manhart Alpina 2002 Tii 200 ίπποι

Το νέο τμήμα Classi Cars της Manhart επεκτείνει της δραστηριότητες της γερμανικής εταιρείας και στη βελτίωση κλασικών αυτοκινήτων με την BMW Alpina 2002 Tii να είναι η τελευταία μέχρι στιγμής εντυπωσιακή μετατροπή-ανακατασκευή, σε συνεργασία με τον βελτιωτικό οίκο των Βαυαρών.

Διαβάστε επίσης: Επιδόσεις supercar για τη Mercedes-AMG GT 63 4-Door Coupe από τη RENNtech (+video)

Σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση της Manhart, η ισχύς του δίλιτρου M10 εν σειρά τετρακύλινδρο κινητήρα έχει αυξηθεί από τους εργοστασιακούς 130 στους 200 ίππους (215 Nm ροπής) με την εισαγωγή και το σώμα ψεκασμού να προέρχονται από την Alpina. ΗManhart να προσθέτει ένα φίλτρο K&N στο φιλτροκούτι των Βαυαρών και να ανακατασκευάζει το μοτέρ, ενώ δικό της είναι και το νέο σύστημα εξαγωγής.


Για την μεγάλη αύξηση της ισχύος που “συνδυάζεται” με βάρος μόλις 1.000 κιλών, η Alpina προχώρησε σε αλλαγές στο σύστημα πέδησης, το οποίο αντικαταστάθηκε με εκείνο που φέρει η 323i (E21), ενώ η ανάρτηση προέρχεται από τη σειρά Raab της KW.

Διαβάστε επίσης: Διακριτικές βελτιώσεις για τη Ferrari 296 GTB από τη Novitec

Για τη βελτίωση της στιβαρότητας του αμαξώματος φροντίζει μια μπάρα θόλων που τοποθετήθηκε από τη γερμανική εταιρεία, ενώ έξτρα πρόσφυση προσφέρουν τα ελαστικά που φέρουν οι ζάντες των 16 ιντσών της Alpina διαστάσεων 215/40 και 225/40 εμπρός και πίσω αντίστοιχα.

Τα κλασικά στην όψη γραφικά του αμαξώματος είναι νέα όπως νέες είναι και οι προεκτάσεις των θόλων των τροχών που έγιναν από την Alpina. Οι αλλαγές συνεχίζονται στο εσωτερικό με νέες επενδύσεις για τα καθίσματα, ταιριαστές με χρώματα που έχουν επιλεχθεί για το αμάξωμα.

Τα καθίσματα προέρχονται από την Scheel και έχουν ανακατασκεαστεί από την Manhart, ενώ το “παρών” δίνει και ένα roll bar που αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο τη στιβαρότητα του αμαξώματος. Η εικόνα ολοκληρώνεται με τα πατάκια της Alpina που είναι σε συμφωνία με το τριάκτινο τιμόνι και των επιλογέα του κιβωτίου.

Για την ανακατασκευή της 2002 Tii σε αυτό το επίπεδο το ποσό που πρέπει να ξοδέψει κανείς στη Manhart φτάνει κοντά στα 150.000 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.