Η Prodrive ετοιμάζει κάτι ξεχωριστό για τα 25 χρόνια αγωνιστικής δράσης

Έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που η Prodrive εργάστηκε για την δημιουργία ενός αγωνιστικού και ετοιμάζει κάτι ξεχωριστό για την επέτειο!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Subaru Impreza Prodrive

Η Prodrive είναι μία βρετανική εταιρεία που έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα που κατασκεύαζε. Είναι επίσης η εταιρεία που έχει συνεργαστεί αμέτρητες φορές με την Subaru και μία από τις από κοινού δημιουργίες της ήταν το θρυλικό Subaru Impreza 22b.

Subaru Impreza GT: Ο «αφανής» ήρωας (+video)

Tώρα η βρετανική εταιρεία συμπληρώνει 25 χρόνια από τότε που δημιούργησε το πρώτο της αγωνιστικό και δημοσίευσε μία πολύ αινιγματική εικόνα. Είναι αυτή που βλέπετε ακριβώς από κάτω. Μοναδικό στοιχείο είναι το σκίτσο που παραπέμπει σε Impreza και το P25 που προφανώς υποδηλώνει τον αριθμό ετών ενασχόλησης με αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Οι φήμες “πυκνώνουν” αλλά οι απαντήσεις θα δoθούν στις 25 Μαΐου, όπου και θα γίνει η επίσημη αποκάλυψη του αυτοκινήτου που ετοιμάζουν. Μέχρι τότε, ας θυμηθούμε το Subaru Impreza 22b που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Prodrive.

Το Subaru Impreza 22B δημιουργήθηκε για τα 40 χρόνια ιστορίας της ιαπωνικής φίρμας, αλλά και των εορτασμό των τριών συνεχόμενων πρωταθλημάτων κατασκευαστών στο WRC. Συνολικά κατασκευάστηκαν 400 αντίτυπα το 1998, δεξιοτίμονα και αριστεροτίμονα. Εξωτερικά, όλα τα Subaru Impreza 22B φέρουν το κλασσικό μπλε χρώμα και συνδυάζονται με 17άρες χρυσές ζάντες της BBS, ενώ η έκδοση ξεχωρίζει από το φουσκωμένο bodykit, το ανασχεδιασμένο καπό και την αεροτομή. Τα κερασάκια στην τούρτα είναι η ανάρτηση της Bilstein και τα τετραπίστονα της Brembo.

Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη, κάτω από το καπό βρίσκεται ο υπερκυβισμένος EZ22 χωρητικότητας 2,2 λίτρων, που αποδίδει 280 ίππους στις 6.000 σ.α.λ., ενώ η κίνηση περνά ασφαλώς και στους τέσσερις τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου 5 σχέσεων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.