Η “σωτήρια” υπηρεσία του gov.gr – Έτσι θα γλιτώσεις το πρόστιμο των 50 ευρώ

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις οδηγών που έχουν πληρώσει πρόστιμο επειδή δεν αντιλήφθηκαν πως έληξε η προθεσμία. Πλέον με μερικά κλικ... έχετε τον έλεγχο!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
κτεο

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάτοχοι οχημάτων δεν έχουν αντιληφθεί ότι το ΚΤΕΟ τους έχει λήξει, με αποτέλεσμα να πρέπει να πληρώσουν το σχετικό πρόστιμο. Πλέον, μέσω της πλατφόρμας “My Auto” μπορείτε να ελέγξετε ταχύτατα πότε λήγει το ΚΤΕΟ, αλλά και το ασφάλιστρο, ώστε να μην κινδυνέψετε με επιπλέον δαπάνες.

Χρήσιμα: Δες αν το παλιό σου αυτοκίνητο κυκλοφορεί μέχρι σήμερα

Τα πρόστιμα
Αρχικά, να υπενθυμίσουμε ποια είναι τα πρόστιμα που σχετίζονται με το ΚΤΕΟ. Αν σας σταματήσει η αστυνομία και το ΚΤΕΟ έχει λήξει, τότε το πρόστιμο είναι 400 ευρώ. Βέβαια, σημαντικό είναι να πούμε ότι η ποινή μειώνεται στα 50 ευρώ αν προσκομίσετε νέο Τεχνικό Έλεγχο εντός 10 ημέρων. Πέρα από το πρόστιμο της αστυνομίας, υπάρχει πρόστιμο για εκπρόθεσμο έλεγχο, το οποίο ανάλογα με την καθυστέρηση διαμορφώνεται από 16 έως 65 ευρώ.


“My Auto” με κωδικού taxisnet
Η διαδικασία είναι πολύ απλή και δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την πλατφόρμα “My Auto” πατώντας εδώ. Στη συνέχεια, συμπληρώνοντας τους κωδικούς taxisnet θα εμφανιστούν τα οχήματα που βρίσκονται στην ιδιοκτησία σας. Μόλις επιλέξετε το όχημα που σας ενδιαφέρει, θα εμφανιστούν τα στοιχεία του.

Δείτε επίσης:  Πως λέγεται και πως διαβάζεται αυτό το αυτοκόλλητο στην πινακίδα

Όσον αφορά στο ΚΤΕΟ, στην πλατφόρμα είναι ορατή η ημερομηνία που έγινε ο τεχνικός έλεγχος, ο αριθμός των τότε χιλιομέτρων, το αποτέλεσμα, αλλά και η ημερομηνία λήξης του τεχνικού ελέγχου. Κάπου εδώ να υπενθυμίσουμε ότι η προθεσμία για να περάσετε ΚΤΕΟ είναι από τρεις εβδομάδες πριν την ημερομηνία του τελευταίου ελέγχου έως και μία εβδομάδα μετά από αυτήν.

Όσον αφορά τώρα στη λήξη του ασφαλιστήριου συμβολαίου, στην πλατφόρμα αναγράφεται το όνομα της εταιρείας που έχει γίνει η ασφάλιση, η ημερομηνία έναρξης, αλλά και η ημερομηνία λήξης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.