Η Subaru σας πάει βόλτα στο Helmos Mountain Festival

Παρούσα στο Helmos Mountain Festival θα είναι φέτος η Subaru με δική της δράση και τους συμμετέχοντες σε αυτή να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τριήμερο στο Γαλαξίδι.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Η Subaru στο Helmos Mountain Festival

Στο πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα Helmos Mountain Festival, μέσα στην καρδιά του Εθνικού Πάρκου και Παγκόσμιου Γεωπάρκου UNESCO Χελμού Βουραϊκού και του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων θα βρίσκεται η Subaru στις 22 και 23 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης- Subaru Impreza GT: Ο ταπεινός ήρωας (+video)

Οι μουσικές εκδηλώσεις του φεστιβάλ θα πλαισιώνονται με μια σειρά από υπαίθριες δραστηριότητες και παράλληλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους και μια από αυτές θα είναι το Subaru Helmos Peak Experience.


Η ελληνική αντιπροσωπεία θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να βιώσουν από πρώτο χέρι της δυνατότητες των αυτοκινήτων της με μια ανάβαση στο Αστεροσκοπείο Χελμού “Αρίσταρχο” στα 2.340 μ. με ένα από τα υβριδικά SUV της.

Διαβάστε επίσης: Προετοιμασία διακοπών με δωρεάν έλεγχο και εκπτώσεις service από τη Subaru

Οι διαδρομές θα γίνονται από έμπειρους οδηγούς το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιουνίου από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα με αναχωρήσεις των 3 ατόμων/ώρα και οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό για ένα 3ήμερο στο Γαλαξίδι.

Για να λάβουν μέρος στην κλήρωση οι συμμετέχοντες πρέπει να αναρτήσουν, σαν σχόλιο στο post του “Subaru Helmos Peak Experience” στη σελίδα της SubaruGreece στο Facebook, μία φωτογραφία τους με το Subaru από τη διαδρομή που θα έχουν κάνει.

Οι αναρτήσεις μπορούν να γίνονται έως την Παρασκευή 28 Ιουνίου το μεσημέρι (12.00), ημέρα που θα γίνει η κλήρωση και ο νικητής θα ανακοινωθεί στο Facebook. Δήλωση συμμετοχής αλλά και περισσότερες πληροφορίες για την κλήρωση στο 210 6800 800.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.