Η συλλογή αυτοκινήτων του Ken Block σε… σμίκρυνση (+video)

Τον Ken Block τον έχουμε μάθει τα τελευταία χρόνια κυρίως μέσα από τα videos Gymkhana που μας παρουσίασε στο παρελθόν. Πλέον θα γνωρίσουμε και ένα άλλο ενδιαφέρον του, αυτό με τα τηλεκατευθυνόμενα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ο Ken Block έχει μία εξαιρετική και ιδιαίτερη συλλογή από αυτοκίνητα, με τα οποία φροντίζει να διασκεδάζει κατά καιρούς, διασκεδάζοντας όμως και εμάς αφού δημιουργεί εξαιρετικά videos.

Η συλλογή αυτοκινήτων του όμως δεν περιορίζεται σε αυτά των κανονικών διαστάσεων, καθώς όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, έχει και αρκετά μεγάλη συλλογή με τηλεκατευθυνόμενα. Μάλιστα τα περισσότερα από αυτά αποτελούν πιστά αντίγραφα των κανονικών μοντέλων του, επομένως μιλάμε για μία συλλογή σε σμίκρυνση.

Τα τηλεκατευθυνόμενα που μας παρουσιάζει ένα προς ένα ο ίδιος ο Ken Block είναι της HPI Racing και έχουν μία σειρά από χαρακτηριστικά τα οποία λατρεύει ο Ken Block, όπως η δυνατότητα ρύθμισης της ανάρτησής τους.

Αξίζει να δείτε το video που ακολουθεί καθώς με αφορμή τα τηλεκατευθυνόμενα που παρουσιάζει ο Ken Block, μιλά και για τα αντίστοιχα, κανονικά αυτοκίνητα που έχει στη συλλογή του. Μάλιστα θα τον δούμε να “driftάρει” με ένα από τα τηλεκατευθυνόμενά του, σαν να οδηγεί κανονικό αυτοκίνητο!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr