Η συνεισφορά των βαν στην ευρωπαϊκή οικονομία

Η Ford Pro διαπίστωσε ότι η συνεισφορά των van οχημάτων στην οικονομία της Ευρώπης ανήλθε το 2021 σε 786 δισ. ευρώ, ποσό σχεδόν διπλάσιο από το ΑΕΠ της Νορβηγίας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford νέα έρευνα για τα επαγγελματικά van 2022

Τα βαν υποστήριξαν οικονομικές δραστηριότητες ύψους περίπου 786 δισ. ευρώ σε όλη την Ευρώπη το 2021, σύμφωνα με έρευνα που ανατέθηκε από την Ford. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Αύγουστο από το Κέντρο Οικονομικών και Επιχειρηματικών Ερευνών που εκτιμά την οικονομική δραστηριότητα σε βιομηχανίες που εξαρτώνται από van οχήματα σε επτά αγορές, συν την Ε.Ε.

Διαβάστε επίσης: Νέα ειδική, “πολεμική” έκδοση για το Ford Focus ST

Το ποσό αυτό ξεπερνά το ΑΕΠ της Νορβηγίας, μιας χώρας πλούσιας σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο (407.7 δισ. ευρώ), ενώ είναι σχεδόν ίσο με εκείνο της Ελβετίας που αποτελεί γνωστό τραπεζικό κέντρο και κόμβο ειδών πολυτελείας (802,8 δισ. ευρώ).


Ford E-Transit Custom 2022

Σύμφωνα με την έρευνα, η οποία εξέτασε την οικονομική συνεισφορά των επιχειρήσεων που βασίζονται σε βαν οχήματα, η Γερμανία ήταν η μεγαλύτερη αγορά στην Ευρώπη για δραστηριότητες που σχετίζονται με τα συγκεκριμένα οχήματα, με εκτιμώμενη προστιθέμενη αξία σχεδόν 206 δισ. ευρώ το 2021. Τα βαν έχουν συνεισφέρει πάνω από 200 δισ. ευρώ στην οικονομία της Γερμανίας τα τελευταία τρία χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η νέα, 7η γενιά Ford Mustang (+video)

Καθώς πολλές επιχειρήσεις έχουν ξεκινήσει τη μετάβαση από τα πετρελαιοκίνητα σε αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα, η έρευνα έδειξε επίσης ότι οι διαχειριστές βαν στις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης συνεισέφεραν άμεσα το 2021 με έως και 15,3 δισ. ευρώ στα δημόσια ταμεία μέσω της φορολογίας καυσίμων. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, που είχε το υψηλότερο ποσοστό δασμών, οι διαχειριστές βαν συνεισέφεραν 5,4 δισ. ευρώ αποτελώντας σχεδόν το ένα πέμπτο των συνολικών εισπράξεων από φόρους καυσίμων.

Η Ford Pro είναι η πρώτη στο είδος της προσφορά στον τομέα επαγγελματικών οχημάτων, παρέχοντας ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις που βοηθούν τους πελάτες να διαχειρίζονται τους στόλους τους με απαράμιλλη άνεση και αποτελεσματικότητα, είτε χρησιμοποιούν πετρελαιοκίνητα και βενζινοκίνητα οχήματα, αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, ή ακόμα και οχήματα που δεν ανήκουν στην οικογένεια Ford.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.