Η Theon Design κάνει τις αερόψυκτες Porsche 911 καλύτερες από ποτέ

Η Theon Design παρουσίασε το πρώτο βελτιωμένο κινητήρα για Porsche 911 (964) με μηχανικό υπερσυμπιεστή στη σύντομη ιστορία της απογειώνοντας της επιδόσεις του γερμανικού coupe.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
THeon Design Porsche 911 (964)

Η βρετανική Theon Design ιδρύθηκε το 2016 και ασχολείται αποκλειστικά με τη restomod βελτίωση των αερόψυκτων Porsche 911(964) που κατασκευάστηκαν μεταξύ 1989 και 1994. Με σεβασμό στη φιλοσοφία του γερμανικού σπορ αυτοκινήτου και απίστευτη προσοχή στη λεπτομέρεια, οι Βρετανοί βελτιώνουν συνολικά την αερόψυκτη 911 χωρίς να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα της, με επεμβάσεις σε όλα τα σημεία και φυσικά και στον κινητήρα της. Οι τιμές που ξεκινούν από τα 350.000 ευρώ χωρίς να περιλαμβάνονται σε αυτά το κόστος για το ίδιο το αυτοκίνητο με επίπεδο δουλειάς που συγκρίνεται άμεσα με εκείνο της αμερικάνικης Singer (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Διαβάστε επίσης:

Η Theon Design παρουσίασε πρόσφατα την πρώτη εκτεταμένη βελτίωση για το αερόψυκτο μοτέρ των 3,6 λίτρων με την τοποθέτηση ενός μηχανικού υπερσυμπιεστή της Rotrex. Με πολλές αλλαγές και στα σωθικά του, η απόδοση του flat six κινητήρα εκτινάχθηκε από τους 250 ίππους του μοντέλου παραγωγής στους 450 και τα 500 Nm, με την ισχύ να είναι 90 ίππους μεγαλύτερη από εκείνη της 911 Turbo εκείνης της εποχής.

Το βελτιωμένο μοτέρ, το οποίο χρειάστηκε έξι μήνες για να εξελιχθεί, δεν χρησιμοποιεί intercooler αλλά ένα σύστημα που ψεκάζει νερό και μεθανόλη στην εισαγωγή. Η Theon Design εξέλιξε παράλληλα και όλα τα υπόλοιπα παρελκόμενα στο χώρο του κινητήρα λαμβάνοντας υπόψη της και το αισθητικό κομμάτι, για ένα πραγματικά άρτιο και… λαχταριστό τελικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Εξωπραγματική τιμή για μία Porsche 911 GT1 Strassenversion 

Ο νέος αερόψυκτος flat six θα τοποθετηθεί στην επόμενη restomod 911 που ετοιμάζει η βρετανική εταιρεία, την οποία και περιμένουμε να δούμε με μεγάλο ενδιαφέρον. Για εκείνους που προτιμούν να διατηρήσουν την ατμοσφαιρική αναπνοή του κινητήρα τους, η Theon Design έχει επιλογές και σε αυτό το πεδίο, διατηρώντας τη χωρητικότητα στα 3,6 λίτρα, ενώ ανάλογα με τις απαιτήσεις για απόδοση μπορεί να την ανεβάσει στα 3,8 ή τέσσερα λίτρα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.