Οι τιμές του ηλεκτρικού Opel Corsa-e στην Ελλάδα

Το Opel Corsa-e, το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό Corsa στην ιστορία του μοντέλου "πάτησε" Ελλάδα και η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές του.

opel corsa-e


Το Corsa-e με τον ηλεκτρικό κινητήρα των 136 ίππων και την αυτονομία των 330 χιλιομέτρων (κατά WLTP) κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην ελληνική αγορά. Το μοντέλο της Opel που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ως ηλεκτρικό, θα είναι διαθέσιμο στη χώρα μας σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις εξοπλισμού, τις Selection, Edition και Elegance. Οι τιμές  του Corsa-e ξεκινούν για την στάνταρ έκδοση Selection από τα 29.890 ευρώ.

Opel Corsa-e

Στην βασική έκδοση του πλήρως μικρού ηλεκτρικού μοντέλου της Opel περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων μετωπικοί αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού, πλευρικοί αερόσακοι λεκάνης θώρακα εμπρός και κεφαλής, ESP, έλεγχος πίεσης ελαστικών, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών και έξι ηχεία, ενσωματωμένος φορτιστής 7,2 KW, κλιματισμός, αισθητήρας φώτων, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός-πίσω, ηλεκτρικοί και ρυθμιζόμενοι καθρέπτες, υπολογιστής ταξιδιού με περιοριστή ταχύτητας, υπολογιστής ταξιδιού, σύστημα hill hold.

Opel Corsa-e

Παράλληλα στο πακέτο συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού το οποίο περιλαμβάνει, αισθητήρα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, ειδοποίηση κόπωσης Οδηγού, αισθητήρα αποφυγής σύγκρουσης και περιορισμού ζημιών, για χαμηλές ταχύτητες, σύστημα ανίχνευσης πεζών, εμπρός.

Συγκεκριμένα οι τιμές του Corsa-e έχουν ως εξής:

Corsa-e Selection: 29.890 ευρώ

Corsa-e Edition: 31.900 ευρώ

Corsa-e Elegance: 32.900 ευρώ

Διαβάστε περισσότερα για το νέο Corsa-e εδώ.

Δείτε εδώ τις τιμές των συμβατικών εκδόσεων του Corsa.