Οι τιμές του νέου Ford Focus Active X Vignale στην Ελλάδα

Η οικογένεια του Ford Focus αυξάνεται και πληθαίνει χάρη στην προσθήκη της νέας έκδοσης X Vignale η οποία πλέον διατίθεται και στην χώρα μας.

Βρείτε μας στο

Το Ford Focus είναι ένα από τα μοντέλα με τη πιο πλούσια γκάμα εκδόσεων τόσο σε αμαξώματα όσο και σε εξοπλισμό. Μία γκάμα που πλέον έχει να επιδείξει ακόμη μία νέα έκδοση, χάρη στην προσθήκη του Focus Active X Vignale.

Το Ford Focus Active X Vignale έχει να επιδείξει crossover χαρακτηριστικά χάρη στον πιο «σκληροτράχηλο» εξωτερικό σχεδιασμό του, στον οποίο προσθέτουν πόντους η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και το προηγμένο πλαίσιο του Focus Active.

Οι διαφορές του όμως δεν τελειώνουν εκεί, καθώς έχει και αλλαγές στον εξοπλισμό του. Συγκεκριμένα, αυτός περιλαμβάνει στάνταρ, μεταξύ άλλων, αποκλειστικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, μαύρη οροφή και καλύμματα καθρεπτών που δημιουργούν μία έντονη χρωματική αντίθεση, προβολείς LED, καθώς και δερμάτινα καθίσματα και τιμόνι Vignale.

Το «παρών» δίνουν φυσικά και πολλές προηγμένες τεχνολογίες, όπως το Active Park Assist και για πρώτη φορά στην κατηγορία του Focus το σύστημα head-up display.

Όσον αφορά την τιμή του τώρα, το Ford Focus Active X Vignale διατίθεται στην χώρα μας από 26.412 ευρώ στην 5θυρη έκδοση αμαξώματος με τον 1.0 λτ. Ecoboost των 125 ίππων. Στην έκδοση με τον 1.5 λτ. κινητήρα των 150 ίππων ξεκινά από τα 27.063 ευρώ και σε αυτή με τον επίσης 1.5 λτ. των 182 ίππων ξεκινά από τα 33.575 ευρώ με 8άρι αυτόματο κιβώτιο. Οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις 1.5 λτ. των 120 ίππων ξεκινούν από τα 27.264 ευρώ.

Το Ford Focus Active X Vignale με station wagon αμάξωμα διατίθεται σε εκδόσεις 150 ίππων από 30.913 ευρώ και σε έκδοση με 182 ίππους με κόστος 34.911 ευρώ. Το πετρελαιοκίνητο μοντέλο με τους 120 ίππους ξεκινά από τα 32.192 ευρώ.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr