Η τιμή της BMW M5 των 600 ίππων στην Ελλάδα (+video)

Λίγο μετά την αποκάλυψη της ανανεωμένης έκδοσης, η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε την τιμή. Δείτε πόσο κοστίζει η BMW M5 των 600 ίππων...

Βρείτε μας στο


Μαζί με την ανανέωση της BMW Σειρά 5, ήρθε το καθιερωμένο φρεσκάρισμα της κορυφαίας έκδοσης. Έτσι, η επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε την τιμή της τετρακίνητης BMW M5.

Διαβάστε επίσης: Η ιστορία πίσω από την χαρακτηριστική τριχρωμία του BMW M-Division

Οι εξωτερικές διαφοροποιήσεις της ανανεωμένης BMW M5 είναι διακριτικές και εντοπίζονται κυρίως στο εμπρός μέρος. Η χαρακτηριστική γρίλια είναι ελαφρώς διευρυμένη και το περίβλημά της είναι πλέον μαύρο αντί για νίκελ. Νέα είναι και η οθόνη αφής στο εσωτερικό. Το μέγεθός της πλέον είναι αυξημένο στις 12,3 ίντσες.

Κάτω από το καπό δε συναντάμε κάποια ουσιαστική αλλαγή. Εξακολουθεί να υπάρχει ο TwinPower Turbo V8 χωρητικότητας 4,4 λίτρων. Αποδίδει 600 ίππους και «συνεργάζεται» με αυτόματο M Stertronic 8 σχέσεων. Η κίνηση περνά και στους τέσσερις τροχούς (M xDrive).

Διαβάστε επίσης: Πόσο χρόνο… χάνει η BMW M8 Competition από 4WD σε πισωκίνητη; (+video)

Οι επιδόσεις είναι καταιγιστικές. Ενδεικτικά τα 0-100 χλμ./ώρα για την BMW M5 είναι υπόθεση μόλις 3,4 δευτερολέπτων, ενώ τα 200 χλμ.ώρα έρχονται σε 11,1 δευτερόλεπτα.

Η τιμή της ανανεωμένης BMW M5 στην Ελλάδα αγγίζει τις 180.600 ευρώ (103.082,19€ χωρίς τους φόρους), όπως ανακοίνωσε η επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία.