Η τροχονομική παράβαση που βεβαιώθηκε μόλις μία φορά την περασμένη εβδομάδα

Μόλις σε έναν οδηγό βεβαιώθηκε αυτή η παράβαση σε όλη την Ελλάδα την περασμένη εβδομάδα. Δείτε ποια είναι και ποιο το πρόστιμο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ελληνική Αστυνομία

Για ακόμα μία εβδομάδα, σχεδόν 30.000 κλήσεις “έκοψε” η Ελληνική Αστυνομία σε όλη την Ελλάδα. Πάμε να δούμε ποιες ήταν οι πιο συχνές, αλλά και ποια τροχονομική παράβαση βεβαιώθηκε μόλις μία φορά.

Λαμία: Δείτε την “δολοφονική” προσπέραση από ανεκδιήγητο οδηγό (+video)

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, στο διάστημα από 11 έως 17 Ιουνίου διενεργήθηκαν συνολικά 120.622 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών και οχημάτων. Από τους εν λόγω ελέγχουν προέκυψαν συνολικά 28.367 παραβάσεις, με το 65% των αυτών να αφορούν σε υπερβολική ταχύτητα, μη χρήση προστατευτικού κράνους, μη χρήση ζώνης ασφαλείας, στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και παράνομη στάθμευση. Ακολουθούν οι πέντε πιο συχνές παραβάσεις:
-8.661 για παράνομη στάθμευση
-5.535 για υπερβολική ταχύτητα
-1.722 για μη χρήση προστατευτικού κράνους
-1.662 για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης
-893 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας.

Η παράβαση που βεβαιώθηκε μόλις μία φορά!
Στο τέλος της λίστας με τις τροχονομικές παραβάσεις, με μόλις μία κλήση συναντάμε την “παραβίαση προτεραιότητας πεζών σε διάβαση”. Σύμφωνα με το άρθρο 39.2 του Κ.Ο.Κ., η μη παραχώρηση προτεραιότητας σε πεζό σε διάβαση πεζών τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο ύψους 200 ευρώ, 10 ημέρες αφαίρεση της άδειας οδήγησης και ίδιας διάρκειας αφαίρεση στοιχείων οχήματος. Επιπλέον, προστίθενται και 7 πόντοι στο “Point System”.

Πηγή: minocp.gov.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.