Ιάπωνες μετέτρεψαν το Suzuki Jimny σε… Land Rover Defender

Το νέο Suzuki Jimny διακρίνεται για τον «vintage» σχεδιασμό του. Γι΄αυτό οι Ιάπωνες βασίστηκαν σε αυτό και δημιούργησαν ένα Land Rover Defender...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλές τροποποιήσεις του Suzuki Jimny όπως, για παράδειγμα, την μετατροπή του σε αγροτικό. Αυτή τη φορά όμως, ένας ιαπωνικός οίκος αποφάσισε να δημιουργήσει το «baby» Land Rover Defender.

Διαβάστε επίσης: Το Suzuki Jimny έγινε το απόλυτο όχημα επιβίωσης (+video) 

Πρόκειται ουσιαστικά για έναν κλώνο της πρώτης γενιάς του βρετανικού μοντέλου. Ονομάζεται «Little D», ενώ η ιδέα και εκτέλεση ανήκει στον ιαπωνικό οίκο DAMD. Οι τροποποιήσεις έχουν γίνει μόνο σε αισθητικό επίπεδο, μιας και τα «σωθικά» του Suzuki Jimny παραμένουν αναλλοίωτα. Αυτό σημαίνει ότι κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός μας ατμοσφαιρικός κινητήρας των 100 ίππων.


Οι εξωτερικές αλλαγές είναι αρκετές. Έχουν τοποθετηθεί νέοι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, ενώ η γρίλια είναι σχεδόν πιστό αντίγραφο του Defender πρώτης γενιάς. Όλες οι λεπτομέρειες όπως ζάντες, λογότυπα, λασπωτήρες και λοιπά διακοσμητικά στοιχεία έχουν σχεδιαστή ώστε να θυμίζουν το «old school» βρετανικό μοντέλο.

Στο εσωτερικό του «Little D» οι αλλαγές είναι είναι λιγότερες. Ενδεικτικά, όπως θα δείτε και στην σχετική φωτογραφία, τα καθίσματα είναι επενδεδυμένα με ένα «vintage» ύφασμα. Αναλυτικότερες λεπτομέρειες γι΄αυτή την ενδιαφέρουσα μετατροπή του Suzuki Jimny μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του ιαπωνικού οίκου. Για την πλήρη μετατροπή απαιτείται το ποσό των περίπου 4.000 ευρώ χωρίς του φόρους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.