Το Suzuki Jimny έγινε το απόλυτο όχημα επιβίωσης (+video)

Αυτή η μετατροπή έγινε από μία ομάδα Ινδών και ξεκίνησε κυριολεκτικά από το μηδέν. Γνωρίστε το απόλυτο όχημα επιβίωσης...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Λίγη φαντασία και αρκετή όρεξη για δουλειά είναι συνδυασμός που μπορεί να έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Όπως για παράδειγμα το εικονιζόμενο αυτοκίνητο, που μετατράπηκε από μία ομάδα Ινδών στο απόλυτο όχημα επιβίωσης.

Το συγκεκριμένο δημιούργημα προέρχεται από τους «Holy Shift Garage», μία τηλεοπτική εκπομπή. Τις περισσότερες φορές, η συγκεκριμένη ομάδα ασχολείται με μοτοσυκλέτες, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δημιούργησε το απόλυτο τετράτροχο όχημα επιβίωσης. Βασίζεται στο Maruti Omni, το οποίο στην Ελλάδα ήρθε με τη γνωστή ονομασία Suzuki Carry.

Κατασκοπεία: Έρχεται 5θυρο Suzuki Jimny αλλά…


Από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, το μόνο εξάρτημα που διατηρήθηκε ήταν το αμάξωμα. Όλα τα μηχανικά μέρη, όπως ο τετρακύλινδρος κινητήρας, το κιβώτιο ταχυτήτων και το διαφορικό, προέρχονται από Suzuki Gypsy. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν ήρθε στην Ελλάδα, αλλά βασίζεται στο Suzuki Jimny και έχει αυξημένο μεταξόνιο.

Με την ολοκλήρωση της μετατροπής, τοποθετήθηκαν προστατευτικές μπάρες περιφερειακά του αμαξώματος και καλύφθηκαν τα παράθυρα. Επιπλέον, η νέα ανάρτηση που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος και τα «off-road» ελαστικά, δίνουν έναν πιο σκληροπυρηνικό χαρακτήρα. Οι τελευταίες πινελιές περιλαμβάνουν μερικά αξεσουάρ επιβίωσης, όπως τα ισχυρά φωτιστικά σώματα σώματα στην οροφή.

Διαβάστε επίσης: Οι δοκιμασίες που έκαναν το Suzuki Jimny off road animal (+video)

Κάπως έτσι, το παλιό Suzuki Carry μετατράπηκε στο ιδανικό όχημα επιβίωσης. Το νέο του όνομα είναι Gymni και προέρχεται από τον συνδυασμό των ονομάτων Suzuki Gypsy και Maruti Omni. Ακολουθούν εντυπωσιακά πλάνα από το πριν και το μετά…

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.