Κατασκοπεία: Έρχεται 5θυρο Suzuki Jimny;

Το νέο Suzuki Jimny είναι μία μεγάλη εμπορική επιτυχία για την ιαπωνική μάρκα και σίγουρα μία πεντάθυρη έκδοσή του δεν θα πήγαινε άσχημα...

Βρείτε μας στο


Η υποδοχή του κοινού στο νέο Suzuki Jimny ήταν εξαιρετική και δεν θα αποτελούσε έκπληξη αν μαθαίναμε πως στην ιαπωνική μάρκα ετοιμάζουν και άλλες εκδόσεις και συγκεκριμένα πεντάθυρη. Και αυτό γιατί σίγουρα πολλοί θα ήταν αυτοί που θα ήθελαν ένα Jimny αλλά με δυνατότητα να φιλοξενήσει με άνεση πέντε επιβάτες αλλά και με μεγαλύτερο χώρο αποσκευών.

Για αυτό τον σκοπό, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Nikita Chuyko δημιούργησε για τις ανάγκες του ρώσικου περιοδικού “Auto Mailτο πεντάθυρο Suzuki Jimny. Η δουλειά του είναι εξαιρετική και όπως φαίνεται το πεντάθυρο Jimny θα μπορούσε να σταθεί μια χαρά εμφανισιακά τουλάχιστον.

Φυσικά, ίσως κάπου θα έχανε από τις εκτός δρόμου ικανότητές του, αλλά σίγουρα θα ήταν και πάλι αρκετά ικανό εκτός δρόμου όχημα.

Πέραν όμως από αυτές τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, πόσες πιθανότητες συγκεντρώνει ένα τέτοιο εγχείρημα για την Suzuki; Πολλές είναι η απάντηση, καθώς ήδη στην ιαπωνική μάρκα πειραματίζονται με διάφορες εκδόσεις αμαξώματος. Για παράδειγμα στην αρχή της χρονιάς παρουσίασαν ένα pickup Jimny, γεγονός που δείχνει πως έχουν στην άκρη του μυαλού τους και άλλες εκδόσεις.

Επιπλέον, ο γενικός μάνατζερ της Suzuki στην Αυστραλία Michael Pachota δήλωσες πως “αν το μοντέλο ονομάζεται Jimny θα πουλήσει. Μία πεντάθυρη έκδοσή του θα διεύρυνε το αγοραστικό κοινό του Jimny”.

Μένει λοιπόν να δούμε αν τελικά στην Suzuki θα πάρουν τη μεγάλη απόφαση και θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά 5θυρο Jimny. Μέχρι τότε μπορείτε να διαβάσετε εδώ την αναλυτική δοκιμή μας για το νέο Suzuki Jimny και εδώ να δείτε το ξεχωριστό video που ετοιμάσαμε με το Suzuki Jimny στη Νάξο.

Πηγή άρθρου

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr