Κατασκοπεία: Έρχεται 5θυρο Suzuki Jimny αλλά… [update]

Το νέο Suzuki Jimny είναι μία μεγάλη εμπορική επιτυχία και όπως όλα δείχνουν θα το δούμε και με πεντάθυρο αμάξωμα με ένα μεγάλο αλλά όμως να το συνοδεύει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η υποδοχή του κοινού στο νέο Suzuki Jimny ήταν εξαιρετική και δεν θα αποτελούσε έκπληξη αν μαθαίναμε πως στην ιαπωνική μάρκα ετοιμάζουν και άλλες εκδόσεις και συγκεκριμένα πεντάθυρη. Και αυτό γιατί σίγουρα πολλοί θα ήταν αυτοί που θα ήθελαν ένα Jimny αλλά με δυνατότητα να φιλοξενήσει με άνεση πέντε επιβάτες αλλά και με μεγαλύτερο χώρο αποσκευών.

Για αυτό τον σκοπό, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Nikita Chuyko δημιούργησε για τις ανάγκες του ρώσικου περιοδικού “Auto Mailτο πεντάθυρο Suzuki Jimny. Η δουλειά του είναι εξαιρετική και όπως φαίνεται το πεντάθυρο Jimny θα μπορούσε να σταθεί μια χαρά εμφανισιακά τουλάχιστον.

Φυσικά, ίσως κάπου θα έχανε από τις εκτός δρόμου ικανότητές του, αλλά σίγουρα θα ήταν και πάλι αρκετά ικανό εκτός δρόμου όχημα.


Πέραν όμως από αυτές τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, πόσες πιθανότητες συγκεντρώνει ένα τέτοιο εγχείρημα για την Suzuki; Η απάντηση είναι πως το μοντέλο είναι πολύ κοντά στην παραγωγή αλλά θα διατεθεί στην Ινδία αρχικά και ίσως αργότερα σε άλλες αγορές της Ασίας. Για την Ευρώπη ούτε λόγος, καθώς οι αυστηρές προδιαγραφές ρύπων δεν το επιτρέπουν.

Επιπλέον, ο γενικός μάνατζερ της Suzuki στην Αυστραλία Michael Pachota δήλωσες πως “αν το μοντέλο ονομάζεται Jimny θα πουλήσει. Μία πεντάθυρη έκδοσή του θα διεύρυνε το αγοραστικό κοινό του Jimny”.

Μένει λοιπόν να δούμε αν τελικά στην Suzuki θα πάρουν τη μεγάλη απόφαση και θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά 5θυρο Jimny. Μέχρι τότε μπορείτε να διαβάσετε εδώ την αναλυτική δοκιμή μας για το νέο Suzuki Jimny και εδώ να δείτε το ξεχωριστό video που ετοιμάσαμε με το Suzuki Jimny στη Νάξο.

Πηγή άρθρου

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]