Ιαπωνική εταιρεία έφτιαξε το δικό της Subaru Impreza 22B STi (+video)

Πολλοί θα το χαρακτηρίσουν ως "ιεροσυλία", αλλά δεν παύει να είναι εντυπωσιακό! Ιδού ένα πολύ πιο προσιτό Subaru Impreza 22B STi...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Subaru Impreza 22B STi

Τα τελευταία χρόνια, η τιμή του συλλεκτικού πλέον Subaru Impreza 22B STi έχει εκτοξευθεί. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που έχουμε δει την τελική τιμή σε δημοπρασίες να φτάνει τα 200.000 ευρώ ή και ακόμη παραπάνω. Λογικό, μιας και τα μόλις 400 αντίτυπα που κατασκευάστηκαν είναι ποθητά από τους συλλέκτες όλου του πλανήτη.

Κάτι τέτοιο, οδήγησε τους Ιάπωνες στη δημιουργία ενός “κλώνου” του θρυλικού μοντέλου. Πίσω από το εν λόγω project βρίσκεται η ιαπωνική βελτιωτική εταιρεία Cusco. Πολλοί θα πουν ότι πρόκειται για ιεροσυλία, ίσως να έχουν δίκιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η τιμή του “ψεύτικού” Subaru Impreza 22B STi θα είναι πολύ πιο προσιτή. Συνεπώς αξίζει να το γνωρίσουμε!


Η εταιρεία χρησιμοποιεί ως βάση απλές εκδόσεις του μοντέλου και στη συνέχεια το προσαρμόζει με τέτοιον τρόπο ώστε να μοιάζει στο γνήσιο. Ξεκινώντας από τα μηχανικά μέρη, η εταιρεία αναφέρει ότι τοποθετεί τον σύγχρονο κινητήρα EJ20 ισχύος περίπου 300 ίππων. Και το κιβώτιο έξι σχέσεων έρχεται επίσης από σύγχρονα Impreza. Αναβάθμιση γίνεται επίσης τόσο στην ανάρτηση με τοποθέτηση coilover, όσο και στα φρένα που έρχονται από την Winmax. Οι τροχοί είναι μεγέθους 19 ιντσών και προέρχονται από την Prodrive, ενώ τα ελαστικά είναι της Dunlop.

H εταιρεία δεν αναφέρθηκε στην τιμή της μετατροπής, ούτε στο πλήθος των αυτοκινήτων που θα δημιουργήσει. Ωστόσο έφερε ένα δημιούργημά της στο Σαλόνι του Τόκιο και στο video που ακολουθεί θα έχουμε την ευκαιρία να το δούμε.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.