Ιδιοκτήτες ηλεκτρικών: Επιστροφή σε θερμικό; Όχι ευχαριστώ” λέει το 91%

"Μην ξανακούσω για θερμικό..." δηλώνουν οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας έρευνας, που διεξήχθη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μία νέα έρευνα έγινε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με τα ευρήματα της οποίας το 91% των ιδιοκτητών ηλεκτρικών οχημάτων δηλώνει “μην ξανακούσω για… θερμικό”! Εντάξει, για να είμαι ειλικρινής δεν δηλώνει αυτό, καθώς έχω κάνει “ελεύθερη μετάφραση” (ελπίζω να πιάσατε το υπονοούμενο).

Η απάντησή των ιδιοκτητών ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο αν θα επέστρεφαν σε αυτοκίνητο με θερμικό μοτέρ βενζίνης ή diesel ήταν “όχι ευχαριστώ. Αγαπώ το ηλεκτρικό μου”. Αυτό απάντησε λοιπόν το 91%. Το 8% απάντησε “ίσως, θα το σκεφτώ”, ενώ μόλις το 1% απάντησε “ναι παρακαλώ, μου λείπει το βενζινοκίνητο, πετρελαιοκίνητο, υβριδικό μου”. Αυτά βέβαια σε μία χώρα όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, που οι υποδομές είναι σαφώς καλύτερες από τις υπάρχουσες στην χώρα μας.

Η έρευνα έγινε από το Zap-Map, μίας εκ των μεγαλύτερων εφαρμογών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην χώρα και σύμφωνα με όσους την εκπόνησαν δείχνει την δυναμική των ηλεκτρικών αυτοκινήτων αλλά και την ικανοποίηση όσων τα έχουν επιλέξει.


Η έρευνα σημειώνει ακόμη πως οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι οι πιο ικανοποιημένοι, από τους ιδιοκτήτες θερμικών. Συγκεκριμένα το 91% των ιδιοκτητών ηλεκτρικών αυτοκινήτων, στην ερώτηση “πόσο ευχαριστημένος είστε από το αυτοκίνητό σας” απάντησε πως είναι παραπάνω από ικανοποιημένο, ενώ η αντίστοιχη επίδοση για τα θερμικά είναι στο 74%.

Σύμφωνα πάντα με το Zap-Map, αυτή την φορά στην έρευνα ασχολήθηκαν για πρώτη φορά με την αυτονομία και συγκεκριμένα με τα χιλιόμετρα που διανύουν οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Η ερώτηση που υπήρξε στην έρευνα ήταν “ποια ήταν η μεγαλύτερη απόσταση που έχετε διανύσει με το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο”. Η πλειοψηφία (53%) απάντησε περισσότερο από 200 μίλια (320 χλμ.), ενώ το 24% απάντησε πως έχει διανύσει περισσότερα από 300 μίλια (482 χλμ.). Πάντως, μόλις το 7% ξεπέρασε την απόσταση των 500 μιλίων (804 χλμ.), ενώ 15% ήταν αυτό που δεν έκανε παραπάνω από 100 μίλια (161 χλμ.).

Για την ιστορία να πούμε πως η έρευνα του Zap-Map έγινε τον Νοέμβριο και σε αυτήν συμμετείχαν περισσότεροι από 3.000 ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Μάλιστα υπήρξε και επίσημη αντίδραση από την Υπουργό Μεταφορών του Ηνωμένου Βασίλειου, κυρία Trudy Harrison, η οποία δήλωσε: «Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας δείχνουν ότι οι οδηγοί αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη μετάβαση στα ηλεκτρικά οχήματα και ελπίζω ότι αυτά τα δεδομένα θα ενθαρρύνουν και άλλους να εξετάσουν το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ηλεκτρικό αυτοκίνητο, καθώς εργαζόμαστε προς την επίτευξη των φιλόδοξων στόχων που έχουμε θέσει στο Ηνωμένου Βασίλειο. Δεσμεύσαμε 2,5 δις λίρες για να επιταχύνουμε την ανάπτυξη και διάδοση των οχημάτων μηδενικών εκπομπών καθώς και της υποδομής φόρτισης σε ολόκληρη τη χώρα, διασφαλίζοντας ότι η μετάβαση θα είναι όσο το δυνατόν πιο απλή για τους οδηγούς, καθώς κάνουμε βήματα προς ένα πιο πράσινο μέλλον στις μεταφορές».

ΠΗΓΗ: zap map

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]