Ιδιοκτήτης McLaren τρακάρει, η αστυνομία τον «τρολάρει»

Έχουμε συνηθίσει οι αναρτήσεις των Αρχών να μεταδίδουν απλά το γεγονός. Στο συμβάν με την εικονιζόμενη McLaren 570S κάτι τέτοιο δε συνέβη...

Βρείτε μας στο


Πριν από μερικές ημέρες συνέβη ένα τροχαίο ατύχημα με το εμπλεκόμενο αυτοκίνητο να είναι η εικονιζόμενη McLaren 570S. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η αντίδραση της τοπικής αστυνομίας δεν ήταν αυτή που συνηθίζεται.

Διαβάστε επίσης: Κλήση στον Ibrahimovic την ώρα που οδηγούσε σπάνια Ferrari 

Το συμβάν έλαβε χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε δρόμο που το όριο ταχύτητας ήταν τα 40 MPH, δηλαδή περίπου 64 χλμ/ώρα. Ο οδηγός της McLaren 570S έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και «προσγειώθηκε» σε έναν τοίχο. Στο ατύχημα δεν ενεπλάκη άλλο όχημα, ενώ ευτυχώς δεν τραυματίστηκε ούτε αυτός, ούτε η συνοδηγός.

Το αξιοσημείωτο στην όλη υπόθεση ήταν η δημοσίευση της αστυνομίας στο twitter. «Κατά κάποιο τρόπο ο οδηγός αυτής της McLaren δεν μπόρεσε να κρατήσει το αυτοκίνητο στον ίσιο δρόμο σε όριο 40», ανέφερε ο διαχειριστής του λογαριασμού στο πρώτο tweet. Λίγο αργότερα κάποιος σχολίασε αρνητικά το οδηγικό ταλέντο του οδηγού. «Αν έχει καθόλου ταλέντο», απάντησε ξανά η αστυνομία.

Διαβάστε επίσης: Απρόσεκτος ράπερ σμπαραλιάζει Ferrari GTB 488 σε λεωφορείο (+video)

Συνηθίζεται οι απαντήσεις των αρχών να δίνονται στα πρότυπα αναφοράς και όχι να προχωρούν σε σχολιασμό. Κάτι τέτοιο δε συνέβη στην προκειμένη περίπτωση, με αποτέλεσμα το tweet να σχολιαστεί αρνητικά. Αμέσως ήρθε η απάντηση αξιωματικού του τμήματος, ο οποίος ανέφερε ότι σε καμία περίπτωση οι Αρχές δεν ήθελαν να υποτιμήσουν τη σοβαρότητα της κατάστασης.