Ικανοποίηση πελατών: H Νο.1 “premium” μάρκα σύμφωνα με νέα έρευνα!

Δημοσιεύθηκε η έρευνα ικανοποίησης πελατών της J.D. Power στις Η.Π.Α. Δείτε την εταιρεία που κατέκτησε την κορυφή στις premium μάρκες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
έρευνα

Ειδικότερα και σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση η Alfa Romeo κατέλαβε την πρώτη θέση στις premium μάρκες αυτοκινήτων, αλλά και όλες τις μάρκες του ομίλου Stellantis, στη φετινή έρευνα ικανοποίησης πελατών της J.D. Power.

Δείτε επίσης – Ιταλικό; εμφύλιος: Alfa Romeo Giulia GTA vs Quadrifoglio (+Video)

Η Alfa Romeo είχε τη μεγαλύτερη άνοδο μεταξύ των 14 premium εταιρειών της αγοράς των Η.Π.Α. σε σχέση με την περσινή χρονιά. Συγκεκριμένα με άνοδο 25 πόντων και συνολική βαθμολογία 833, η Alfa Romeo ανέβηκε οκτώ θέσεις, περνώντας από την 9η θέση το 2021, στην 1η το 2022.


Η J.D. Power αποτελεί ηγέτη στον τομέα των ερευνών και προσφέρει πολύτιμα στοιχεία για τις βιομηχανίες σε διάφορους τομείς. Όντας πρωτοπόρος στην τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης (AI) και τα προηγμένα αλγοριθμικά μοντέλα, αναλύει τις συμπεριφορές των καταναλωτών προσφέροντας σημαντικές έρευνες ικανοποίησης για περισσότερα από 50 χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Το δικό της supercar ετοιμάζει η Alfa Romeo

“Η ποιότητα των προϊόντων μας και η εξυπηρέτηση των πελατών αποτελούν κορυφαίες προτεραιότητες για την Alfa Romeo. Είμαστε περήφανοι που η μάρκα μας είναι η Νο1 ανάμεσα στις premium μάρκες στην έρευνα ικανοποίησης της J.D. Power,» δήλωσε ο Larry Dominique, επικεφαλής της Alfa Romeo στη Β. Αμερική. “Εστιάζουμε στη συνεχή βελτίωση της συνολικής εμπειρίας των πελατών μας που έχουν μια Alfa Romeo.”

Η Alfa Romeo αναφέρει ότι αυτή η αναγνώριση από το κοινό στις Η.Π.Α. έρχεται ως αποτέλεσμα εντατικής δουλειάς σε όλα τα επίπεδα, ώστε ο αγοραστής να έχει μια ξεχωριστή εμπειρία από την παραγγελία του αυτοκινήτου και καθ’ όλη τη διάρκεια που θα απολαμβάνει τη χρήση του.

Οι αναβαθμίσεις στις γραμμές παραγωγής των Giulia και Stelvio (εργοστάσιο Cassino – Ιταλίας) και η σημαντική επένδυση που έγινε για την έναρξη της παραγωγής της νέας Tonale (Pomigliano d’ Αrco – Ιταλία) αποτελούν μόνο ένα στοιχείο του συνολικού πλάνου ποιότητας της μάρκας.

Πηγή: jdpower.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.