Το δικό της supercar ετοιμάζει η Alfa Romeo

H Alfa Romeo έχει και επίσημα μια έκπληξη για τους οπαδούς της με τους Ιταλούς να ετοιμάζονται πυρετωδώς για να παρουσιάσουν το δικό τους υπεραυτοκίνητο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Alfa Romeo supercar 2022

Τα σενάρια που ήθελαν την Alfa Romeo να αποκτά το δικό της supercar παίρνουν σάρκα και οστά με την ιταλική εταιρεία να έχει ήδη στα σκαριά εκείνο το μοντέλο με το οποίο λογικά θα πει παράλληλα ένα χορταστικό «αντίο» στους κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Διαβάστε επίσης – Alfa Romeo “Beyond the Visible”: Η συνέχεια του ντοκιμαντέρ (+video)

Η είδηση της δημιουργία του νέου μοντέλου έρχεται από επίσημα χείλη και συγκεκριμένα από εκείνα του αφεντικού της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato. ο Γάλλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό Autocar, παραδέχτηκε ότι η ιταλική εταιρεία βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο εξέλιξης και ότι οι πρώτες επίσημες αποκαλύψεις για το νέο supercar θα μπορούσαν να γίνουν ακόμη και τον ερχόμενο Μάρτιο.

Ο Imparato παραδέχτηκε ότι η Alfa Romeo εργάζεται πάνω σε κάτι που θα είναι εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής για τα δεδομένα της ιταλικής εταιρείας και ότι σχεδιαστικά το μοντέλο θα αντλεί σίγουρα έμπνευση από το ένδοξο παρελθόν της.

Διαβάστε επίσης: Στοιχεία ανανέωσης για τις Alfa Romeo Giulia και Stelvio

Θα είναι παράλληλα ένα αυτοκίνητο που θα φέρε την «υπογραφή» των Ιταλών σε κάθε του σημείο και δεν θα μοιράζεται μηχανικά μέρη με μοντέλο άλλης εταιρείας του ομίλου Stellantis, με την Maserati MC20 να είναι και εκείνο το αυτοκίνητο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως «δωρητής οργάνων».

Αυτό που φαίνεται να ξεκαθαρίζεται επίσης σε αυτό το στάδιο είναι πως το project των Ιταλών δεν θα αποτελεί ένα εξειδικευμένο supercar που θα μπορεί να κινείται μόνο σε περιβάλλον πίστας αλλά ένα μοντέλο που θα μπορεί να κυκλοφορεί νόμιμα και στον δρόμο. Το ιταλικό υπεραυτοκίνητο εξελίσσεται παράλληλα με την υπόλοιπη γκάμα της Alfa Romeo που στοχεύει στην παρουσίαση ενός νέου μοντέλου κάθε χρονιά έως και το 2027.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.